Wellnesscentrum met het label ‘Spas de France’

Van mei tot oktober heet het Yelloh! Village Perla di Mare u welkom in zijn wellnesscentrum. In een buitengewone setting ver van de gemeenschappelijke zones geniet u er van een uitgebreid verzorgingsaanbod.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Duo-cabines
  Hammam
  Manicure / pedicure
  Massages
  Sauna
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen

  Een plek waar alles om relaxatie draait

  Neem een kijkje in het 300 m² grote wellnesscentrum pal aan zee. In een oase van groen tussen de hoge bomen en mediterrane vegetatie, geniet u van een bijzonder intimistische setting. Liefhebbers van de natuur zijn sowieso fan van de massagecabine in de openlucht.

  Binnen zijn drie verzorgingscabines en een massagecabine te vinden. Een team van specialisten staat er klaar om u de beste zorgen te verlenen. Het centrum kreeg dan ook niet voor niets het label ‘Spas de France’!

  Tot slot wachten nog de hamam, de bubbelbaden en de sauna om dit zalige relaxatiemoment in schoonheid af te sluiten.

  Uitgebreid verzorgingsaanbod

  Ontdek het uitgebreide en gevarieerde verzorgingsaanbod. Gaat u voor een eenvoudige verzorging of een complete formule? Aan u de keuze!

  Massages, peelings, body wraps, manicure en pedicure, epileren, lichaams- of gezichtsverzorging … hier kunt u zich van kop tot teen laten verwennen! Tegen de tijd dat u weer naar buiten komt, bent u volledig ontspannen en voelt u zich herboren. Klaar om het vakantieritme weer op te nemen!

  ×