Het dienstenaanbod van camping Perla di Mare

Om u een perfecte vakantie te bezorgen, biedt het Yelloh! Village Perla di Mare u een brede waaier van diensten aan. Van de receptie over de winkels tot het restaurant: altijd kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

 

Op verzoek kunt u bovendien van nog meer kwaliteitsdiensten gebruikmaken. Opgemaakte bedden wanneer u aankomt? Schoonmaak op het einde van uw verblijf? Maak het u makkelijk, zowel bij aankomst als vertrek!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Aanbieding halfpension
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Postdienst
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 5km
  Geldautomaat 5km
  Kruidenier / Supermarkt 1km

  Een receptie die u met de glimlach helpt

  Op camping Perla di Mare kunt u elke dag bij de receptie terecht. Niet alleen wanneer u aankomt, maar telkens wanneer u ter plaatse wat nodig hebt. Bovendien staat het team van de receptie steeds voor u klaar met tips en advies over toeristische bezienswaardigheden.

  Wilt u een fietstocht maken? Uw reisgezelschap op een grillade vergasten? U kunt bij de receptie terecht om een fiets te huren of een barbecuestel te lenen. Niets wordt aan het toeval overgelaten! Maar dat had u vast al begrepen …

  Restaurant ‘Terra Mare’

  De camping heet u welkom in zijn restaurant met de sfeer van een strandbar. U eet er echt pal aan zee! Ontdek of herontdek de Corsicaanse en mediterrane keuken en proef de huisbereide gerechten op basis van verse seizoensproducten.

  Zin in een snelle hap of afhaal? Bij het restaurant hoort ook een pizzeria: de chef bereidt er pizza’s die even lekker zijn als in Italië!

  Winkels en diensten in de buurt

  In het hoogseizoen staat op de camping een markt van lokale producenten die u de beste producten van de Corsicaanse terroir aanbieden. Dit leuke initiatief is een prima aanvulling op het ter plaatse beschikbare dienstenaanbod.

  Ook in de omgeving van het Yelloh! Village Perla di Mare vindt u diverse winkels. In de supermarkt op slechts 500 m van de camping kunt u uw weekaankopen doen. Alles wat u nodig hebt, is dus vlakbij.

  Op dezelfde afstand bevindt zich ook een autoverhuurbedrijf. Ideaal voor wie op zijn eigen ritme en volgens zijn eigen programma de streek wil verkennen.

  Ghisonaccia zelf, tot slot, ligt slechts 5 km verderop. U vindt er alles wat u nodig hebt: pinautomaten, een bakker, een apotheek, een pompstation, enz. Vanaf de camping loopt er bovendien een fietspad naartoe.

  Openingstijden van de diensten

  Diensten, bar, restaurant, spa en entertainment geopend van 04/05 tot 13/10/2024

  ×