Beoordelingen camping Sant Pol

Uw volgende vakantie in het Yelloh! Village Sant Pol zal geen verrassingen meer opleveren: gasten die al eerder op de camping verbleven, hebben beoordelingen en opmerkingen geschreven over hun verblijf. Aarzel niet deze te bekijken om een goed beeld te krijgen van camping Sant Pol: de pluspunten, de sfeer, de accommodaties… Dankzij deze beoordelingen weet u wat u te wachten staat voor uw volgende campingvakantie en beleeft u ongetwijfeld een droomvakantie! 

8.7 /10
454 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Geradine
Uit Rockanje - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/10/2022 tot 26/10/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel en een mooi park.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Yvonne
Uit Haren - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/10/2022 tot 23/10/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Schoon, vriendelijk personeel, leuke locatie. Alles top!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Marion
Uit Knokke-heist - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 12/09/2022 tot 26/09/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
Prachtige natuur en rustig kamperen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jessica
Uit Hellevoetsluis - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 12/09/2022 tot 29/09/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

8 /10
Fijne service
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Wilma
Uit Enschede - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 18/09/2022 tot 25/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

7 /10
De camping ligt heel centraal tussen twee authentieke plaatsjes in. Helaas daardoor ook aan een hele drukke rotonde. Het geluid buldert de camping over op een paar plekken na blijft het min of meer erg gehorig. Verder is de camping vrij klein en niet druk. De huisjes staan Kris kras door elkaar met daarom heen veel groen. Het onderhoud is uitstekend. De receptie ook. Het restaurant is gezellig en het Catalaanse menu erg goed. Op het geluid na is de camping een negen waard.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Walter
Uit Kapellen - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/09/2022 tot 26/09/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Altijd dik in orde.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Remy
Uit Elst - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/09/2022 tot 22/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

7 /10
We hadden een mooie bungalow, op een prima locatie. De receptie was vriendelijk en behulpzaam. Enkele zaken zijn voor verbetering vatbaar: Het horecapersoneel was erg klantonvriendelijk en spraken geen woord Engels. We moesten zelf om nieuwe handdoeken en lakens vragen. Ze waren dit gewoon vergeten. Tijdens ons verblijf waren de hele dag door onderhoudsmensen bezig met het verwijderen van de houten terrassen waar de permanente tenten opgezet stonden die werden verhuurd. Dit was zeer irritant qua geluid en kwam heel erg ongastvrij over. Elke dag waren er tussen 18 en 20 uur tuinmannen bezig met een bladblazers om de paden schoon te blazen. Ook dit geluid was zeer irritant, helemaal wanneer je aan het eind van dag lekker bij je bungalow een borrel wilde drinken.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Frank
Uit Rotterdam - 7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/09/2022 tot 12/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Zeer vriendelijke locatie, prachtig vakantieparkje
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Johannus
Uit Breda - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/09/2022 tot 15/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
We hadden weer een erg comfortabele chalet, mooi gelegen met een fijne avondzon. Het restaurant is meer dan prima als je 's avonds niet te ver wilt lopen en gewoon lekker wilt eten voor een goede prijs. Het winkeltje en de bar voorzien je van alles dat je nodig hebt overdag. Locatie ook top met Sant Pol strand om de hoek, en Sant Feliu de Guíxols is een leuk stadje dat nog niet mega toeristisch is.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dear clients, We are glad that you had such a relaxing experience in our Camping Yelloh! Village Sant Pol, we strive to make your stay as pleasant as possible and we are working on it all year round. Thank you for appreciating our camping, specifically the situation, our new chalet Cerç 4 persons and our kitchen always with fresh and regional products. Thank you as well for your suggestions regarding the possibility to putting sunshades in the pool. Due to the reduced space between the sun loungers and the pool we can not put the sunshades, otherwise the harmony of our pool would be very different. However, we will pass to management your suggestions to help us improve.We hope that the relaxing memories of your stay with us accompany you also during the busy days of the non-holiday period ;-) Best regards, Ivet ToneuReception Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Rainier
Uit Dalheim - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/08/2022 tot 08/09/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Een gezellige, kleine en overzichtelijke camping met alles wat je nodig hebt. De nieuwe huisjes Clerc zijn van alle gemakken voorzien.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Agnetha
Uit Arnhem - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 20/08/2022 tot 03/09/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Prachtige camping, chalet was keurig en vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Peer
Uit Eindhoven - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 18/08/2022 tot 27/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Heerlijk genoten op deze prachtige camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ron
Uit Oegstgeest - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/07/2022 tot 16/08/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Wij hebben een topvakantie gehad en om die reden nu al een reservering voor volgend jaar geplaatst.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Arnoud
Uit Rhoon - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/07/2022 tot 10/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op dit fijne vakantiepark. Alles schoon, netjes en het personeel is enorm vriendelijk. Je komt echt niets tekort.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Nicole
Uit Papendrecht - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/07/2022 tot 23/07/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Een hele fijne, rustige en relaxte camping. Heel vriendelijk en fijn personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Bas
Uit Velserbroek - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/07/2022 tot 28/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Na ruim 14 jaar Camping Sant Pol is deze plek inmiddels een soort thuis komen. We hebben de camping zien transformeren van een bungalow - trekkers camping naar een bungalow park. De luxe is toegenomen, dat is een dikke plus, de prijs is meegegroeid, en dat is uitlegbaar.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Willem
Uit Spakenburg - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/07/2022 tot 25/07/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Prima verblijf. Zwembad en sanitair wat verouderd. Bediening restaurant erg traag. Camping zelf mooi groen en mooi onderhouden.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jeroen
Uit Olst - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 17/07/2022 tot 24/07/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie ruime plek, enorm aardig personeel. Kortom een top wel gehad!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Janine
Uit Winterswijk - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/06/2022 tot 09/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

9 /10
Heerlijke kleinschalige camping waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Hendrik
Uit Thun - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 12/06/2022 tot 22/06/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

7 /10
Over het algemeen zijn we tevreden over ons verblijf op deze Camping. Vooraf hadden we al gelezen over de weg, welke goed te horen is op de camping zelf. Logisch ook, omdat het een stadscamping is. Kom je voor je rust dan is deze camping misschien niet geheel geschikt. Het verkeer hoor je vanaf een uur of 6:00 voorbij rijden. De Glascontainers worden rond middernacht geleegd. Je zit wel dicht bij het strand, wat ook weer hoorbaar is aan de meeuwen. Maar de camping zelf is goed, super netjes, wordt vaak schoongemaakt en ziet er netjes verzorgd uit.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Wally
Uit Wouwseplantage - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/06/2022 tot 24/06/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Die is goed ,personeel is erg vriendelijk. Camping is schoon
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ben
Uit Vogelenzang - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/06/2022 tot 24/06/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

7 /10
Leuke stads camping. Moeilijk bereikbare kampeerplekken. Spanjaarden nemen camping en zwembad over in weekend. Vriendelijke receptie en overig personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Catharina
Uit Maastricht - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/06/2022 tot 18/06/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
Mooie camping. Mooi huisje, helemaal nieuw. Personeel heel vriendelijk en geen moeite te veel
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Jacob Frederik
Uit Putten - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/05/2022 tot 06/06/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
fantastische campnng met prachtige tuin ideaal qua ligging naar strand en centrum wij waren echt zeer tevreden met met de service en vriendelijkheid van het personeel wij komen zeker terug naar deze fantastische camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Michel
Uit Stramproy - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/05/2022 tot 05/06/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Heel mooie camping en zeer schoon echte aanrader
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Gertjan
Uit Rotterdam - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/05/2022 tot 28/05/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

6 /10
Terrascamping voor caravans zeer moeilijk bereikbaar. Zwembad slecht onderhouden. Keuken is geen hoogstandje. Te weinig toiletten als de camping druk bezet zou zijn. Bij bijna lege camping is dit al een probleem. De huisjes zijn verouderd. De tuinen zien er redelijk onderhouden uit. Het verdient dus nog wel de nodige aandacht op verbetering. Het strand op 350 m is hemels breed, dus omlaag en omhoog is dit nog wel een stukje lopen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Mark
Uit Beek en donk - 9 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/05/2022 tot 15/05/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Prachtig park met bijna tropische begroeiing. Op loopafstand van strand Heerlijk zwembad en elke ochtend vers stokbrood en croissant.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Gerrit
Uit Reewijk - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/05/2022 tot 15/05/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Wij waren half mei 2022 een aantal dagen met onze camper op de camping. De camping is kleinschalig en is werkelijk schitterend, met veel diversiteit aan groen, aangelegd. Naast elektriciteit heeft elke plek ook de beschikking over een kraantje. De plekken zijn heel idyllisch. Het sanitair is heel schoon en ziet er uitstekend uit. Daarnaast heeft de camping de beschikking over een prachtig zwembad met ligstoelen. Naar het strand is het ca 10 minuten lopen en naar het centrum 10 tot 15 minuten, Wij vinden het een absolute aanrader!!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Yvette
Uit Den haag - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/04/2022 tot 06/05/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

8 /10
Een hele mooie plek zo vlakbij het strand. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Seizoen was nog een beetje aan het opstarten met animatie. Terras camping, dus we misten een beetje een grasveldje om te spelen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Cornelis
Uit Ruurlo - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 19/04/2022 tot 29/04/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Prachtig park en vriendelijk personeel, zeer hulpvaardig. Gelet op onze leeftijd, 70 plus, was de hoogste bungalow geen succes, maar konden wij door bemiddeling een etage lager zitten. Een minpunt vonden wij het wifibereik in het park.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

×