Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Sant Pol Sant Feliu de Guixols , Costa Brava

« Een camping op menselijke maat, volledig landschappelijk aangelegd, op 350 m van de stranden van de Costa Brava »

8.8 10 231 scores Recensies

Het zwemparadijs op camping Sant Pol

Zin om te zwemmen, in het water te stoeien of heerlijk te relaxen? In het Yelloh! Village Sant Pol wordt u op uw wenken bediend: u kunt naar het fantastische strand van S’Agaró op minder dan 350 m van de camping of naar het verwarmd zwembad van de camping. U kunt dus sowieso op een portie waterpret rekenen! 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Zonneterras

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het strand 350 m

Het zwembad op de camping

Wat zou een campingvakantie zonder zwembad zijn? Het Yelloh! Village Sant Pol heeft aan alles gedacht! Lekker relaxen op één van de ligstoelen bij het zwembad, een verfrissende duik nemen en enkele baantjes trekken, of rustig aan een cocktail nippen op het terras van de bar naast het verwarmd zwembad, …  aan u de keuze! 

Video zwemparadijs

Een peuterbad voor de kleintjes

Dankzij het peuterbad van de camping kunnen ook de allerkleinsten op een veilige manier delen in de waterpret onder het toeziend oog van hun ouders. Zo geniet de hele familie van het zwemparadijs! 

Het strand van S’Agaró

De Costa Brava staat bekend om zijn schitterende stranden, omgeven door rotspartijen. Het kristalheldere water van de zee, het fijne witte zand, de zonovergoten ongerepte kreekjes, … U vindt het allemaal op minder dan 350 meter van de camping op het strand van S’Agaró. Omdat het water er erg ondiep is, kunnen ook kinderen hier in alle veiligheid zwemmen. U kunt er ook fijn wandelen over de aangelegde paadjes. 

×