De diensten van camping Sant Pol

Tijdens uw campingvakantie stelt het team van het Yelloh! Village Sant Pol alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Winkeltjes, een bar, verhuur van materiaal, … U vindt hier echt alles wat u nodig hebt! 

Een interessante opmerking: de diensten zijn het hele seizoen geopend, hoewel de openingstijden in het laagseizoen korter zijn.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Bakker
  Wisselkantoor
  Geldautomaat
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties Premium
  Aanbieding halfpension
  Contactloos betalen
  Pizzeria
  Waterpunt camper
  Internationale dagbladen
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Conciërgedienst
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kapper 500m
  Discotheek 4km
  Liggeld in de haven 500m

  Een team dat u echt vertroetelt!

  U had graag wat toeristische informatie om uw verblijf voor te bereiden? U hebt een internetaansluiting nodig? Uw kleren schreeuwen om een wasbeurt? Uw kinderen willen enkele nieuwe boeken lenen? Het team van de campingreceptie staat altijd voor u klaar! U kunt ter plaatse voor de hele familie fietsen huren, ideaal om de regio te ontdekken. We bieden zelfs een gratis fietsreparatieset aan.

  De smaak van vakantie

  Om een glas te drinken met vrienden of familie en te genieten van de warme Catalaanse avonden gaat er niets boven de bar van de camping, naast het zwembad, in de schaduw van de eiken. In restaurant Le Petit Pol ontdek je heerlijke Catalaanse en hedendaagse mediterrane specialiteiten!

  Goed om te weten: het restaurant is het hele seizoen open, 6 dagen per week. Elke week wordt er een evenement georganiseerd om de regionale keuken te vieren.

  Een winkel met de aroma’s van de streek

  Het kleine campingwinkeltje biedt naast heerlijke streekproducten ook een gamma internationale producten aan. U vindt er dus alles wat u vergeten was of nodig hebt om een lekkere maaltijd klaar te maken.

  ×