Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Yelloh! En Champagne

Alleen op yogales, met zijn tweeën uit vissen of met de hele familie voetballen? U kiest zelf de activiteit waar u zin in hebt tijdens uw vakantie op camping Yelloh! Village en Champagne! Terwijl uw kroost volop nieuwe vrienden maakt en veel plezier heeft in de Kids Club en de Juniors Club, knijpt u er lekker tussenuit naar het museum van het ‘Pays du Der’ om het erfgoed te ontdekken!

  Onze kinderclubs

  Uw kinderen zullen dol zijn op de gevarieerde activiteiten, zowel sportief als creatief, aangeboden door de kinderclubs! De zeilclubs rondom het meer van Der, de midgetgolfbaan en de opblaaskastelen zullen het uw kinderen moeilijk maken om te kiezen. 

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Sport, artistieke activiteiten, nieuwe dingen leren... Het hele gezin vindt wel een favoriete activiteit tijdens uw verblijf in Yelloh! Village En Champagne!

   • handenarbeid
   • make-up
   • voorbereiding van de show aan het einde van de week
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Het animatieteam van de camping organiseert animaties en activiteiten waar uw kinderen graag aan mee willen doen.

   • dansen
   • theater
   • sporttoernooien
   • handenarbeid

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend :

  • 6d/7, 2u/dag

  Onze activiteiten

  In het hart van een bos, aan de oever van het meer van Der, passen de activiteiten die de camping Yelloh! En Champagne biedt zich aan alle wensen aan: watersporten voor de liefhebbers van spanning en sensatie, wandelingen of fietstochten voor de natuurliefhebbers en teamsporten dankzij de vele voorzieningen op de camping.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquagym
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Casino
  Windsurflessen
  Zeillessen
  Paintball
  Pretpark
  Avonturenpark
  Tochtjes te paard of met de pony
  Ruitercentrum
  Watersportclub

  Observatieposten van het Lac du Der

  Aan de oevers van het meer staan observatoria ter beschikking van het publiek. Het is heel gemakkelijk om de trekvogels te observeren, en in het bijzonder de kraanvogels dankzij de specifieke voorzieningen. Vanuit de observatieposten of tijdens een wandeling langs het ontdekkingspad, ontdek je een uniek spektakel. De beschermde natuurlijke omgeving van het Lac du Der herbergt meer dan 270 vogelsoorten waaronder de kraanvogel die zijn nest heeft op ongeveer 300 m van de camping.

  Watersporten aan het Lac du Der

  Met zijn lengte van 10 km en meer dan 77 km oevers is het Lac du Der een grote wateroppervlakte waar je je kan overgeven aan de geneugten van het watersporten. Zeilen, catamaranzeilen, windsurfen, kanovaren, roeien: de liefhebbers zullen in de wolken zijn. Bovendien zijn meer dan 600 voorbehouden voor motorboten en waterscooters.

  Musée du Pays du Der

  Vlakbij het Lac du Der ligt dit nieuwe museum dat als het ware het geheugen vormt van het erfgoed van het Pays du Der. Te midden van het groen en in alle rust kunt u hier samen met uw gezin kennis komen maken met de oude ambachten, de kunsten en tradities van verdwenen dorpen, met het Maison de la nature en zijn tuinen, met de Pigeonnier en de broodoven, met de drinkplaats van de smid, ...

  De fiets is koning

  Via het fietspad dat vertrekt vanaf de camping kunt u in alle veiligheid helemaal rond het meer fietsen over een parcours van 36 km. Om dit een beetje gemakkelijker te maken verhuren wij ook fietsen. Wie wat avontuurlijker is aangelegd kan via een nieuw stuk fietspad helemaal naar de stad Troyes. De afstand heen en terug bedraagt ongeveer 150 km.

  Uw avonden

  Geniet ’s avonds tijdens uw verblijf in Yelloh! Village en Champagne van het gevarieerde animatieprogramma: goochelaars, themadiners, lottotrekking, karaoke, muzikale optredens… Er is voor elk wat wils, niet te vergeten de kindershows!

  Sportliefhebbers kunnen de grote sportevenementen live volgen op het grote scherm!

  ×