Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Yelloh! en Champagne Eclaron , Haute-Marne

« Te midden van meren en bossen, in een unieke omgeving aan de oever van het meer van Der »

8.0 10 480 scores Recensies

Yelloh! En Champagne: camping met zwemparadijs

Aan de oevers van het meer van Der en op de ingerichte stranden heeft de camping Yelloh! En Champagne alles in huis om de natuurliefhebbers te verleiden! Klein en groot zullen in het verwarmde zwembad en op de speelplaats met waterspellen onvergetelijke momenten met het hele gezin beleven.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot het meer
Waterspeeltuin
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Zonneterras

De waterspeeltuin

Jong en oud zullen genieten van deze waterspeeltuin. Waterstralen, fonteinen, waterpistolen… alles is aanwezig voor een heerlijke tijd. En niks leuker toch dan stoeien en verkoeling vinden in het water, samen met de familie. Het is schaterlachen geblazen bij al de deugnietstreken die worden uitgehaald.

Video zwemparadijs

Het zwembad

Een zwembad van 105 m² dat verwarmd is van bij de opening tot de sluiting, ideaal voor groot en klein. Een peuterbad waar je kleintjes in alle veiligheid verfrissing vinden. Sessies aquagym en waterpolowedstrijden worden in het grote zwembad georganiseerd door onze animatoren.

Het Lac du Der

Water is het symbool van de regio. Je kan zwemmen in het Lac du Der en Champagne met zijn aangelegde strand vlak naast de camping (200m) en je kan ook vissen in een voorbehouden zone. Zwemmen in het meer kan enkel in juli en augustus onder toezicht.

×