Yelloh! En Champagne: camping met zwemparadijs

Aan de oevers van het meer van Der en op de ingerichte stranden heeft de camping Yelloh! En Champagne alles in huis om de natuurliefhebbers te verleiden! Klein en groot zullen in het verwarmde zwembad en op de speelplaats met waterspellen onvergetelijke momenten met het hele gezin beleven.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  De waterspeeltuin

  Jong en oud zullen genieten van deze waterspeeltuin. Waterstralen, fonteinen, waterpistolen… alles is aanwezig voor een heerlijke tijd. En niks leuker toch dan stoeien en verkoeling vinden in het water, samen met de familie. Het is schaterlachen geblazen bij al de deugnietstreken die worden uitgehaald.

  Het zwembad

  Een zwembad van 105 m², verwarmd van de opening tot de sluiting van de camping, verwelkomt de hele familie. De allerkleinsten spelen in alle veiligheid in het peuterbad, de groteren roetsjen van de glijbanen van de camping af, ze houden niet meer op! Sportievelingen kunnen in het grote zwembad meedoen met de aquagymlessen en zelfs waterpolowedstrijden die door onze animatoren worden georganiseerd.

  Het Lac du Der

  Water is het symbool van de regio. Je kan zwemmen in het Lac du Der en Champagne met zijn aangelegde strand vlak naast de camping (200m) en je kan ook vissen in een voorbehouden zone. Zwemmen in het meer kan enkel in juli en augustus onder toezicht.

  Video zwemparadijs

  ×