Kinderen in het Yelloh! Village Berrua

Ontdek het infrastructuur- en animatieaanbod van camping Berrua. In de kinderclubs vermaken de jongsten zich opperbest tijdens hun verblijf in Frans-Baskenland.

 

Ook de ouders en oudere kinderen blijven niet op hun honger zitten. Zowel ter plaatse als in de omgeving zijn de mogelijkheden eindeloos. Aan deze vakantie houdt u heerlijke herinneringen over.

  Onze kinderclubs

  Elke zomer opent het Yelloh! Village Berrua voor uw kleine rakkers de deuren van zijn kinderclubs. Uw jonge campinggenoten brengen er heerlijke momenten door terwijl de animatoren van de camping een oogje in het zeil houden.

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Uw kroost wordt opgevangen door het team van animatoren van de camping. Elke week stellen zij een nieuw programma samen, afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

   • Knutselen
   • Sporttoernooien
   • Spelletjes bij het zwembad
   • Schattenjachten
   • Buitenspelen
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   De leeftijdsgroep van 8 tot 12 jaar krijgt eveneens een gevarieerd aanbod van leuke activiteiten voorgeschoteld. Hier raken ze nooit meer over uitgepraat!

   • Schilderworkshops
   • Schattenjachten
   • Zingen
   • Spelletjes bij het zwembad
   • Buitenspelen
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   De tieners genieten samen van diverse activiteiten die speciaal voor hen bedacht werden. De animatoren luisteren naar hun suggesties en stemmen het animatieaanbod zoveel mogelijk af op hun wensen.

   • Gezelschapsspellen
   • Middagen op het strand
   • Sporttoernooien
   • Elke week een avondevenement

  De kinderclubs: het hoofdkwartier van uw kroost

  Tijdens de aprilvakantie en in de maanden juli en augustus heet de camping uw kinderen welkom in de Kids Club, de Juniors Club of de Teens Club. Zo beleven ze een weergaloze zomer in Baskenland! Elke week wacht hen een gevarieerd activiteitenprogramma dat vooral ook aangepast is aan hun leeftijd.

  Creatieve workshops, buitenactiviteiten, spelletjes bij het zwembad, schattenjachten … Uw oogappels krijgen niet de kans om zich te vervelen!

  Openingstijden van de kinderclubs

  De Kids Club en de Juniors Club zijn open in juli-augustus: telkens van 10u tot 12u en van 15u tot 17u.

  De Teens Club is open in juli-augustus: van 15u tot 17u. Elke week wordt er ook één avondevenement georganiseerd.

  Franse aprilvakantie: Alle clubs zijn op dezelfde tijden open als juli/augustus.

  Onze activiteiten

  Ontdek de talloze activiteiten die het Yelloh! Village Berrua tijdens het hoogseizoen organiseert. Sportieve, ludieke of ontspannende activiteiten: iedereen vindt hier zijn gading. De camping ligt bovendien in Bidart. Grijp dus uw kans om diverse activiteiten in de bergen en aan de kust uit te proberen!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Knutselworkshop
  Strandvolleybal
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Introductieles dansen
  Collectieve sporten
  Step
  Pingpongtafels
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 15km
  Canyoning / rafting 38km
  Casino 5km
  Zwemlessen 2km
  Windsurflessen 12km
  Duikcursussen 8km
  Squashlessen 5km
  Stand up paddle-lessen 15km
  Surflessen 1.5km
  Zeillessen 30km
  Geocaching 1km
  Jetski 15km
  Paintball 20km
  Paragliding 30km
  Pretpark 2km
  Avonturenpark 20km
  Tochtjes te paard of met de pony 20km
  Quad 12km
  Via ferrata 38km
  Mountainbike / Freeride 15km
  Wakeboard 40km
  Ruitercentrum 7km
  Golf 5km
  Minigolf 15km
  Klimmuur of -ruimte 10km
  Bioscoopzaal 9km
  Gewichten- / fitnesszaal 1.6km
  Skatepark 6km

  Vermaak u met de hele familie

  Om van uw familievakantie in Baskenland een succes te maken, biedt camping Berrua diverse activiteiten aan om met zijn allen van te genieten. Zo vindt u hier een speelterrein voor de kinderen, een multisportterrein, pingpongtafels, een ‘fronton’ (kaatsmuur), petanquebanen … In het laagseizoen heerst er een familiesfeer, met dagelijks entertainment voor jong en oud. In het hoogseizoen, van juli tot augustus, is het activiteitenprogramma nog spannender, met uitgebreide en ongewone evenementen en dagelijkse thema-avonden. U beleeft er heerlijke momenten samen!

  En waarom waagt u zich niet met de hele familie aan een typisch Baskische sport: ‘pelote basque’? Trek uw ‘chistera’ aan en keil de bal tegen de ‘fronton’ (kaatsmuur)!

  Baskenland, een paradijs voor wie van watersporten houdt

  Tijdens uw campingverblijf in Baskenland kunt u er natuurlijk niet omheen: watersport! Camping Yelloh! Village Berrua is gelegen aan de kust waar watersportactiviteiten buitengewoon populair zijn.

  Ter plaatse kunt u niet alleen zwemmen maar ook deelnemen aan een aquagymsessie. Ideaal om de dag te beginnen! Zet daarna koers naar de oceaan om zoveel mogelijk sensationele ervaringen op te doen: surfen, duiken, stand-up paddle, jetskiën, zeilen, vissen op zee … Keuze zat!

  De Pyreneeën hebben ook heel wat moois te bieden. Wat dacht u van rafting of canyoning? U ontdekt de bergen, doet sensationele ervaringen op en geniet van het teamgevoel.

  Geniet van de sublieme Baskische landschappen

  Viert u vakantie in Baskenland, dan kunt u er zeker van zijn dat u regelmatig versteld staat. Zowel in de bergen als aan de kust kunnen de landschappen van deze regio zo op een ansicht.

  Om de wonderlijke natuur en authentieke dorpen in Baskenland te ontdekken, gaat er niets boven een mooie wandel- of fietstocht. Talloze bewegwijzerde routes voeren u veilig en wel door de mooiste landschappen.

  Het kustpad, de klim naar La Rhune, een strandwandeling, de tocht naar de Pic du Mondarrain, de fietsroute tussen Bidart en Biarritz … kiezen wordt nog het moeilijkst van allemaal!

  Tip: het campingpersoneel organiseert rondleidingen door Bidart en de omgeving. Wilt u deelnemen, dan hoeft u zich alleen maar in te schrijven bij de receptie.

  ×