Het zwemparadijs op camping Berrua

Tijdens uw campingverblijf in Frans-Baskenland staat waterpret hoog op de agenda. Niet alleen kunt u terecht in het grote aquapark van het Yelloh! Village Berrua, ook de Atlantische Oceaan ligt vlakbij. Aan afwisseling geen gebrek dus!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Massagestralen
  Hamam
  Peuterbad
  Zwembad
  Overdekt zwembad in de spa
  Overdekt en verwarmd zwembad
  Glijbanen

  Een aquapark van 450 m²

  Om ervoor te zorgen dat u optimaal van de waterpret geniet, stelt camping Berrua u een aquapark ter beschikking van maar liefst 450 m². Met een buitenzwembad en een balneoruimte garandeert het park groot en klein uren plezier, zelfs als het weer het laat afweten.

  Op mooie dagen kunt u bovendien lekker zonnebaden onder de Baskische zon op de ligstoelen rond de zwembaden.

  Een ruimte ontworpen voor iedereen

  Iedereen moet op zijn manier van de waterpret kunnen genieten. Terwijl de ouders baantjes trekken in het zwembad of relaxen in de balneoruimte, kunnen de kids zich uitleven in hun eigen paradijsje met peuterbad, multi- en draaiglijbaan. Uw youngsters kunnen hun pret vast niet op!

  Het Yelloh! Village Berrua denkt ook aan mensen met beperkte mobiliteit (PBM) voor wie een zwempartijtje niet altijd tot de mogelijkheden behoort. Met onze mobiele lift willen we zoveel mogelijk gasten toch de kans geven om in alle veiligheid  van het water te genieten.

  De glijbanen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar.

  De Atlantische Oceaan even verderop

  Houdt u van afwisseling, dan zit u goed op deze camping in Frans-Baskenland. Het strand van Erretegia ligt nauwelijks 1 km verderop. Op datzelfde strand begint ook het kustpad, een bewegwijzerde wandelroute van 54 km die langs de oceaan naar San Sebastian loopt.

  In juli en augustus kunt u rekenen op een gratis shuttledienst. De shuttle brengt u naar het strand van Uhabia, het strand in het stadscentrum, het strand van Erretegia maar ook dat van Ilbarritz.

  ×