Het dienstenaanbod van camping Berrua

Het Yelloh! Village Berrua biedt talloze diensten aan die allemaal bedoeld zijn om uw verblijf vlot te laten verlopen. Van de receptie over de strandshuttle en restaurant Hobeki tot de wasruimte: er wacht u een heuse droomvakantie in het hart van Frans-Baskenland.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Shuttledienst tussen de camping en het strand
  Aanbieding halfpension
  Pizzeria
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bibliotheek 750m
  Kapper 850m
  Discotheek 800m
  Geldautomaat 1km
  Kruidenier / Supermarkt 1.5km
  Verhuur van fietsen

  Een receptie die ervoor zorgt dat uw verblijf op wieltjes loopt

  De receptie staat elke dag voor u klaar, van bij uw aankomst tot wanneer u weer vertrekt. Wilt u gebruikmaken van een dienst tijdens uw verblijf? Hebt u een vraag? Zoekt u toeristische informatie? De receptie staat steeds tot uw beschikking! U kunt er ook materiaal huren of lenen: een föhn, een strijkijzer, ballen, rackets, gezelschapspellen …

  Vergeet ook niet dat u bij de receptie – op de camping zelf dus! – tegen een voordeeltarief combinatietickets kunt kopen voor het Aquarium van Biarritz en de ‘Cité de l’Océan’.

  Een dienstenaanbod dat u heel wat tijd bespaart

  Ontdek de diverse diensten die her en der in het vakantiedorp tot uw beschikking zijn. Er is een wasruimte met wasmachines, wasdrogers en een strijkplank. Je kunt met creditcard betalen en een strijkijzer lenen bij de receptie.

  In de minisupermarkt kunt u alles kopen wat u tijdens uw verblijf nodig hebt: zowel basisproducten als artikelen van lokale producenten. Ontbijt is ook beschikbaar, met een voorraad brood en gebak die je de dag ervoor kunt bestellen voor de volgende dag.

  Tot slot kunt u zelfs buiten de camping gebruikmaken van de diensten van het Yelloh! Village Berrua. ’s Zomers brengt een shuttle u naar de mooiste stranden in de omgeving of naar het centrum van Bidart, waarna u weer netjes bij de ingang van de camping wordt afgeleverd!

  Drink een glas of proef de heerlijkste Baskische gerechten

  Om het gastronomische terroir van het Baskenland te ontdekken, heet het restaurant "La Table de Berrua" je welkom in een lokale en vriendelijke sfeer. Met zijn bistronomische keuken heb je de keuze uit typische Baskische gerechten die opnieuw geïnterpreteerd zijn door chef-kok Alain.

  Geniet van een goede maaltijd met vrienden en familie, binnen of op het grote terras. Of het nu voor de lunch is... Of 's avonds, wanneer je kunt profiteren van de thema-avonden die de camping organiseert.

  Wilt u tot slot ook een glaasje drinken en van het mooie weer genieten? Dat treft, want op camping Berrua kunt u terecht bij Txalupa, onze zwembadbar. Heerlijk om na een duik in het water een glaasje te drinken terwijl u van de ondergaande zon geniet. En vergeet de snackbar niet, waar je de hele dag door kunt eten of meenemen: hamburgers, pizza's, nuggets, frietjes... In het hoogseizoen of tijdens lange weekenden is de snackbar de hele dag geopend en kun je er pannenkoeken, wafels en ijsjes eten.

  Openingstijden

  De receptie is elke dag geopend:

  • Laagseizoen: 9u tot 12u en 14u tot 19u
  • Hoogseizoen: 8u tot 20u non-stop

  Restaurant: elke avond geopend van 19.00 tot 22.00 uur (behalve op maandag in het laagseizoen). In het weekend geopend voor lunch en diner.

  Snackbar: dagelijks van 11.00 tot 15.00 en van 19.00 tot 22.30. Ontbijt: 9.00 tot 11.00 uur

  Bar:

  • Laagseizoen: dagelijks van 9.00 tot 22.00 uur, doorlopend in het weekend maar doordeweeks gesloten.
  • Hoogseizoen: doorlopend tot 23.00 uur.
  ×