Lekker relaxen in de balneoruimte

Uw volgende campingvakantie in Frans-Baskenland is een ideale gelegenheid om helemaal tot rust te komen. Ga langs in de balneoruimte van camping Berrua en vergeet al uw zorgen!

 

Geniet ook van de massageruimte om uw relaxatiemoment te vervolmaken. Ideaal om de batterijen weer helemaal op te laden!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hammam
  Hydrojet massages
  Massages
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen

  250 m² pure ontspanning

  Toe aan een vakantie waarop u de dagelijkse stress even kunt vergeten? Camping Berrua helpt u om de batterijen weer op te laden in zijn 250 m² grote balneoruimte.

  Bubbelbaden, massagebaden, waterstralen en een overdekt zwembad: aan alles is gedacht om u tot rust te laten komen. Overal is het water verwarmd tot een temperatuur van 29°C. Verder kunt u ook een bezoek brengen aan de hamam, een ideale afsluiter van uw relaxatiemoment.

  De balneoruimte is tussen 10u en 13u voorbehouden voor volwassenen. ’s Middags zijn ook kinderen welkom, als ze vergezeld zijn. De toegangsprijs voor de hamam bedraagt € 5 per persoon. De toegang is beperkt tot 30 minuten en maximaal 4 personen.

  Relax in de massageruimte

  Zin om nog wat extra te relaxen? Geen probleem! Het Yelloh! Village Berrua beschikt over een massageruimte. U kunt een afspraak maken voor een massage die door een zelfstandige professional wordt verzorgd. Na deze perfecte afsluiter barst u weer van de energie en kunt u met volle teugen de rest van uw vakantie aanvatten!

  ×