Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine de Drancourt Saint-Valery-sur-Somme, Somme

« Een stijlvolle familiecamping te midden van de natuur in het hart van de Sommebaai »

8.2 10 461 scores Recensies

Beoordelingen camping Domaine de Drancourt

Vindt u beoordelingen belangrijk? Wij ook! De commentaren die u na uw vakantie op deze camping in Picardië schrijft, de beoordeling die u op deze pagina achterlaat of die van de vakantiegangers die u in het Yelloh! Village Domaine de Drancourt voorafgingen: we willen het allemaal graag weten. We hopen namelijk dat u tevreden naar huis gaat. Maar misschien wilt u al graag weten wat u mag verwachten? Lees wat de gasten van camping Domaine de Drancourt schreven over de accommodaties, het zwemparadijs, de avonden, de activiteiten, de toeristische trekpleisters … Neem hun commentaren rustig door, maak uw keuze, trek eropuit en laat ons weten wat u er zelf van vond.  

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

461 scores
8.2 /10
Freddy
Uit Oeselgem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2020 tot 03/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Heel tevreden
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Josée
Uit Antwerpen
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/09/2020 tot 08/09/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Aangenaam verblijf op een rustige camping in ruraal gebied. Mooi kasteeldomein en voldoende uitgerust met kleine kruidenier.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Jolanda
Uit Zaandam
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/08/2020 tot 02/09/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Mooie camping,prachtige plekken, mooie locatie slechte WiFi Jammer dar het restaurant in het naseizoen zo weinig open is
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Alain
Uit Damme
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/08/2020 tot 29/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping, ruime plaatsen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Super sanitair, perfect onderhouden. Ideale ligging om de streek te verkennen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Rehu
Uit Breda
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/08/2020 tot 16/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Wij komen hier al jaren met veel plezier. Overzichtelijke camping die over het algemeen lekker rustig. Wij regelen zelf onze activiteiten dus hebben geen aanmerkingen op wat er door de camping georganiseerd wordt. De mooie kampeerplaatsen en de heerlijke zwembaden zijn voor ons de toppers.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ron
Uit Zeewolde
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2020 tot 02/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Een vriendelijke ruim opgezette camping. We vonden dit alleen geen 5* camping vanwege het kleine zwembad en de aanblik van de gehele camping. De animatie is voor Nederlandse kinderen bijna niet toegankelijk omdat men alleen Frans spreekt en zeer gebrekkig engels. De camping winkel heeft een beperkt assortiment, maar gelukkig zijn er supermarkten op 5 minuten rijden te bereiken. De receptie verder erg vriendelijk! In de omgeving niet heel veel te doen, maar we hebben ons prima vermaakt.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Rob
Uit Schaijk
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/08/2020 tot 08/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Ons verblijf is goed geweest. Jammer dat de bedden zo kort zijn. zelf ben ik 1,96m en de bedden waren echt te kort. vorig jaar op les Iles geweest van Yelloh village. En waar we nu zaten was goed, maar het park waar we vorig jaar zaten vond ik beter
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Saskia
Uit Utrecht
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/08/2020 tot 15/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie plaats en heerlijk rustig op de camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Dakmar
Uit Bavel
7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/08/2020 tot 03/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Een hele leuke camping met genoeg faciliteiten en heel behulpzaam personeel!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Gabrielle
Uit Haarlem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 26/07/2020 tot 02/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prima , fijn voor de kinderen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sandra
Uit Bavel
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/08/2020 tot 12/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Prima camping. Onze premium plek was super! Veel schaduw, veel ruimte. Alleen drukte leek te hoog voor de camping: lange wachttijden camping winkel, wc’s niet altijd schoon, en waterdruk douches vaak erg laag
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Robert
Uit Nieuwerkerk ad ijssel
6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Een aangenaam verblijf gehad op een leuke en rustige camping.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marieke
Uit Rumbeke
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2020 tot 31/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie propere camping, proper sanitair, 1 douche bij de dames werkt niet goed (geen druk op het water en je moet iedere 5 seconden op de knop drukken om water te krijgen). Bij aankomst vroegen we of onze plek definitief was en het antwoord was 'ja', alles was blijkbaar bezet. Maar in die 11 dagen dat wij daar waren hebben we niemand gezien op het perceel recht tegenover ons! Hadden we dat geweten, dan hadden we liever daar gestaan omdat het een stuk breder was. Wij hadden een ruime plek gevraag en dit was ook wel zo, maar het perceel (nr 65) was smal en lang. Amper 7 meter breed en 18 meter diep. In het midden van het perceel (vreemde plek trouwens) stond dan ook de watertoevoer, wat maakte dat we het achterste deel niet konden gebruiken om de caravan/voortent te zetten. De caravan stond in de lengte langs de struiken, de voortent stond ertegen en dan had je amper 0.5m over langs de andere kant om naar de watertoevoer te lopen. Het stuk van nr 64 was wel 3 keer zo breed als het onze en even diep! We snapten de logica niet echt en vonden het jammer dat beide percelen aanzien werden als 4 bloemen (zelfde prijs), terwijl wij duidelijk minder plaats hadden. Moesten ze de struiken tussen perceel 64 en 65 verplanten en opschuiven naar perceel 64, dan zou perceel 65 breder zijn en evenwaardig.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Anouk
Uit Vught
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/07/2020 tot 08/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Wat een mooie en fijne camping. Heel kindvriendelijk, maar toch rustig. Erg mooie accomodatie. Bij aankomst bleek er iets mis te zijn gegaan met onze reservering bij de camping, waardoor we nog bijna 2u op onze Mobil Home moesten wachten. Met een kleine upgrade en excuses opgelost, prima. Lekker en veel keuze in brood. Als je niet voor 20u 's avonds besteld had, had je de dag erna geen brood. Ik vond het jammer dat ze niet extra brood voor handen hadden. Supermooie speeltuin, midgetgolfen, prima zwembaden. Ruim opgezet, grote plaatsen, vriendelijk personeel. Ze mogen zich echt wat beter profileren, camping is mooier en fijner dan de website doet vermoeden. Heel leuke omgeving, veel te doen. Laatste twee kleine tips: meer afwisseling qua liedjes bij de minidisco, niet 3x per week zelfde 5 liedjes en mijn dochters hadden het leuk gevonden als de mascotte zich vaker hadden laten zien. Een aanrader! Dank voor het fijne verblijf.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Eddie
Uit Nijverdal
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/08/2020 tot 09/08/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Mooi ruim opgezet. Veel voorzieningen . Goed onderhouden
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Isabelle
Uit Oud-beijerland
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2020 tot 05/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Leuke camping, niet veel te doen in omgeving.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Pjcn
Uit Nijmegen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2020 tot 05/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Een mooi ruim opgezet park. Wij zijn elke dag er op uit gegaan, dus eigenlijk weinig gebruik gemaakt van de faciliteiten. Alleen de tennisbaan. De medewerkers die wij hebben gesproken, waren vriendelijk en spraken ook de Engelse taal. Iets wat in Frankrijk nog steeds een groot probleem is. Camping is na 23:00 uur muisstil en dat is heel fijn als je lekker wilt slapen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Marieke
Uit Mariaheide
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/07/2020 tot 01/08/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Heel fijne camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Wijnand
Uit Oud gastel
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 29/07/2020 tot 31/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Redelijk tevreden, maar we zijn op mooiere YV campings geweest
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Boris
Uit Beek
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/07/2020 tot 25/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Leuke camping, genoeg faciliteiten voor kleine kinderen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Rudy
Uit Knesselare
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 19/07/2020 tot 26/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Het is een mooi en verzorgde camping. Leuk en rustig om er te vertoeven. Het is en mooi huisje
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Menno
Uit Opitter
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 25/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

De ligging is mooi in een gehucht, midden tussen de landerijen. De winkels zijn evengoed op ca. 5 minuten rijden. De plaatsen zijn voldoende groot. Mooie camping. Onze jongens hebben zich prima geamuseerd met de andere kinderen (springkussen en speeltuin waren prima), maar ik heb toch wel wat minpunten/verbetervoorstellen. Wij zijn Yellow Village Luberon Parc gewend en dan ligt de lat hoog. Deze camping is nog maar pas Yelloh en er is nog werk ondanks dat ik de indruk heb dat er al veel gedaan is. De sanitaire ruimtes zijn keurig en recent vernieuwd (op die bij de speeltuin na) en er wordt regelmatig en goed gepoetst. Punt van aandacht: geen ophanghaken in de ruimtes met wasbakken in het grote toiletgebouw. De plaats om je chemisch toilet te legen is beneden alle peil. Een ommuurd schrobputje buiten met deksel! Waar je de drollen en wc papier doorheen moet spuiten met de waterslang. Gegarandeerd je benen vol ontlasting. Daar bestaan standaard betere oplossingen voor, desnoods een wc met rooster die je kan doorspoelen. De animatie was wellicht anders wegens corona en alleen Franstalig, maar we misten 's avonds een voorstelling, optreden of activiteit voor het hele gezin zoals bij Luberon Parc. Er waren wel activiteiten, maar veelal voor een bepaalde doelgroep en meestal binnen of een sportactiviteit. 1 keer wel een buitenoptreden van een bandje, dat was leuk. De activiteiten binnen hebben we wegens corona maar even niet gedaan. Wat ook opvalt is dat men elke dag onderhoud uitvoert aan de camping. Dat is op zich prima, maar om elke dag om half 9 uit je bed gerammeld te worden door rammelende lawaaierige oude tractoren, bosmaaiers en een soort heftruck is echt storend. En dan niet één keer maar elke dag vele malen. Is daar geen andere oplossing voor? De eerste elektrische auto rijdt er rond. Vervang al die andere rondrijdende auto's van housekeeping door elektrische golfkarretjes of auto's.(alweer zoals Luberon Parc) Dan kan het animatieteam die ook gebruiken voor
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
6 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
X
Uit X
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 16/07/2020 tot 23/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie grote sfeervolle camping waarin je helemaal tot rust komt maar genoeg voor de kinderen is te doen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marc
Uit Veurne
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2020 tot 21/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

We hadden een kort verblijf, doorreis op onze terug tocht. Nog eens kunnen genieten van het verblijf
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Bart
Uit Veldegem
4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/07/2020 tot 21/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

mooie standplaats, mooie camping. De broodreservatie vonden wij een niet 5* waard.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Francisca
Uit Zwijndrecht
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 30/06/2020 tot 04/07/2020

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Mooie camping, zeer goed onderhouden, erg vriendelijk personeel, prima eten en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Omgeving is leuk.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten :
Wilco
Uit Rotterdam
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/07/2020 tot 19/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

-wij hadden vrij veel last van een riool-lucht die zo nu en dan voorbij kwam. Deze geur vloog vaak voorbij als we op het buitenterras zaten, wat niet heel lekker is als je daar zit te eten. De geur bleef ook vaak hangen in de douche-ruimte. Er is na onze melding nog wel een monteur langs geweest, waarbij het leek dat de geur in de douche-ruimte beter werd, maar buiten niet echt. Tja, dan ga je anders naar de camping kijken, kijk je onder de mobil-homes en zie je dat de leidingen daar ook heel rommelig bevestigt zijn en krijg je toch een wat lager beeld op de kwaliteit en onderhoudstatus van de systemen op de camping. het kinder-avond programma begon laat, onze dochter ging om 8u naar bed, dus daar konden we dan niks mee verder was het prima
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
6 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Alex
Uit Amersfoort
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/06/2020 tot 05/07/2020

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Mooie ruime mobilhome op rustige camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
×