Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine de Drancourt Saint-Valery-sur-Somme, Somme

« Een stijlvolle familiecamping te midden van de natuur in het hart van de Sommebaai »

8.2 10 461 scores Recensies

De diensten van camping Domaine de Drancourt

Het dienstenaanbod van het Yelloh! Village Domaine de Drancourt weet u vast te bekoren. Hebt u een vraag? Wilt u advies? Zin in een cocktail? Of een lekker etentje ter plaatse? Alles kan! De camping vervult al uw wensen en overtreft uw stoutste verwachtingen. Ontspan u, wij zorgen voor alles!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Kruidenier
Toeristische informatie
Wasserette
BBQ of plancha Verhuur
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur koelkast
Verhuur van fietsen
Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
Huuraccommodaties Premium
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kapper 3 km
Discotheek 6 km
Geldautomaat 2 km
Kruidenier / Supermarkt 3 km

Voor al uw vragen één adres: de receptie

Een vraag over de camping, de werking, het animatieprogramma, de voorzieningen …? Naar de receptie! Wilt u weten welke bezienswaardigheden u tijdens uw verblijf in geen geval mag missen? Naar de receptie! Wilt u weten welke evenementen in de buurt van uw Yelloh! Village plaatsvinden? Naar de receptie! U kunt werkelijk geen vraag verzinnen waar de receptiemedewerkers het antwoord niet op weten. Aarzel niet om er even langs te lopen! 

Geniet met volle teugen van uw verblijf

Vindt u het ook heerlijk om op vakantie gewoon een tafeltje te reserveren en met vrienden en familie van een lekker etentje te genieten? Dan moet u beslist kennismaken met de uitstekende traditionele keuken van het restaurant op de camping. Om duimen en vingers bij af te likken!
Een klein hongertje? Wilt u graag op het terras van uw accommodatie eten? Geen probleem! Kies voor de afhaalgerechten die de snackbar van de camping aanbiedt: pizza's, hamburgers, salades … Keuze te over!
En dat is nog niet alles! Overdag kunt u terecht in het ‘Drancourt Caffé’ voor een heerlijke cocktail. Houdt u van geanimeerde avonden, dan moet u in de ‘Bar Cinéma’ (alleen in het hoogseizoen) zijn, goed voor biljarttafels, spelletjes en diverse activiteiten voor de hele familie. Drie bars, drie werelden. Waar kunnen we u vinden?

Niet stressen: u bent met vakantie!

Op camping Domaine de Drancourt vinden we het belangrijk dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt. En neemt u van ons aan dat we precies weten wat u nodig hebt. Het zal u hier aan niets ontbreken.
U staat te koken en mist een ingrediënt? Geen paniek! Loop gewoon even langs bij de kruidenierszaak op de camping. U hebt zin in een rustige middag? Lekker met een boekje in een hoekje? In de bibliotheek vindt u beslist een boek dat u bevalt. Leuk, toch?
En er zijn nog meer diensten waardoor uw vakantie op wieltjes loopt: wasruimte met droogtrommel, verhuur van skelters, verhuur van kluisjes, barbecuestellen … Niet stressen dus. De camping heeft overal aan gedacht!

__

Seminarie en receptie

Meer weten?

Zoekt u voor een bedrijfsseminar of een familiereceptie een locatie in een natuurlijk kader vlak bij de Sommebaai, aarzel dan geen seconde en kies voor het Yelloh! Village Domaine de Drancourt. De camping beschikt over verscheidene zalen, professionele voorzieningen en een gepersonaliseerde dienstverlening. Dit is echt de allermooiste locatie voor al uw evenementen!

×