Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping Domaine de Drancourt Saint-Valery-sur-Somme, Somme

« Een stijlvolle familiecamping te midden van de natuur in het hart van de Sommebaai »

8.2 10 461 scores Recensies

In de buurt van camping Domaine de Drancourt

Welkom in de Sommebaai! Vul uw longen met frisse zeelucht en verken deze regio boordevol verrassingen met schitterende landschappen, charmante en karaktervolle steden en een uitzonderlijke architectuur. Maak er een onvergetelijke ervaring van en bezoek de bezienswaardigheden in de omgeving van uw camping. Er valt heel wat te ontdekken! 

Camping Domaine de Drancourt
185, rue du Château
80230 Estrébœuf
FRANKRIJK
+33 (0)3 22 26 93 45

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 50° 9' 11''
Lengtegraad: E 1° 38' 10''
Bereken uw route


Ligging
Estrébœuf, 2 km
Luchthaven van Beauvais , 128 km
Station van Abeville, 22 km
Leef op het ritme van de getijden tijdens uw campingvakantie in de Sommebaai. Ontdek de verbluffende vergezichten tussen land en zee. Zandduinen, pijnboombossen, fijnzand- of keienstranden, hoge krijtrotsen: dat zijn de troeven van de Sommebaai.
Als er één plek is die u tijdens uw campingvakantie gezien moet hebben, dan is het Saint-Valery-sur-Somme. Dit charmante middeleeuwse stadje heeft heel wat te bieden: natuur, geschiedenis, verborgen schatten … Ontdek het allemaal zelf!
We zijn er zeker van dat het charmante Abbeville meteen uw hart weet te veroveren. Deze stad met haar rijke geschiedenis en 1001 schatten verwacht u met de hele familie. Wilt u er meer over weten, lees dan vooral verder! Al gehoord van Abbeville? Aha, we hebben uw nieuwsgierigheid gewekt! Perfect! We geven u meteen enkele goede redenen voor een bezoek aan deze karaktervolle stad. Abbeville is de hoofdstad van maritiem Picardië en ligt in de buurt van de Sommebaai en de Kanaalkust. De vele historische monumenten lokken steevast heel wat bezoekers, terwijl de talloze parken in de stad ook natuurliefhebbers weten te bekoren.
Met haar buitengewone erfgoed, unieke sfeer en aantrekkelijke levensritme is Amiens een stad die het bezoeken meer dan waard is. Profiteer van uw verblijf op de camping en ontdek wat de stad allemaal te bieden heeft! Zin om de sfeer te proeven van een stad in Picardië? Dan is Amiens de ideale bestemming! Slenter langs de kanalen die de stad doorkruisen, maak een stop op de kades van de sfeervolle oude wijk Saint-Leu of wandel door naar de bijzondere, in een moerasgebied aangelegde groentetuinen aan de rand van de stad.
Ontdek de charmes van Picardië tijdens een campingvakantie in Berck-sur-Mer. Het eindeloze strand met fijn zand, de uitgebreide watersportmogelijkheden, de prachtige infrastructuur en het buitengewone natuurschoon maken van Berck-sur-Mer de ideale badplaats voor een vakantie met de familie. Berck-sur-Mer is een badstad met een familiale sfeer aan de zuidelijke Opaalkust. De badplaats kreeg het label ‘Famille Plus’ en uit alles blijkt dat dit een uitgelezen plek voor kinderen en families is. Het fijnzandstrand, dat zich over een lengte van meer dan 12 km uitstrekt, is volledig bewaakt. Er zijn paadjes voor de kinderwagens aangelegd en overal in Berck-sur-Mer zijn speeltuigen neergezet zodat de allerkleinsten zich naar hartenlust kunnen uitleven.
Kies voor een vakantie aan de Picardische kust en laat u overrompelen door de schoonheid van het landschap en de ongerepte natuur. Op de camping in Le Crotoy, tussen de Sommebaai en de baai van Authie, worden liefhebbers van natuurschoon en weidse landschappen op hun wenken bediend.Laat u verrassen door de schoonheid van de ongerepte natuur tijdens een campingvakantie in Le Crotoy, een geanimeerde badplaats bij de monding van de Sommebaai. Met zijn eindeloze fijnzandstrand en kleine vissershaven weet Le Crotoy u meteen te bekoren.
Ontdek de charmes van de Picardische kust tijdens een campingvakantie in Quend-Plage, de badplaats die om haar eindeloze zandstranden bekendstaat. Neem ook de tijd om het dorpje Quend (Quend-Ville) te bezoeken met de Sint-Vaastkerk en haar 15e-eeuwse kapel.
Musea, belfort, kapel, natuur... In de stad Rue komt al het moois van Picardië samen. Kom te voet of met de fiets naar dit stukje erfgoed in de Sommebaai.
Als er één plek is die u tijdens uw campingvakantie gezien moet hebben, dan is het Saint-Valery-sur-Somme. Dit charmante middeleeuwse stadje heeft heel wat te bieden: natuur, geschiedenis, verborgen schatten … Ontdek het allemaal zelf!
×