Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Domaine de Drancourt

Op camping Le Domaine de Drancourt in het hart van de Sommebaai hebt u de keuze uit diverse activiteiten. Sport en gezelligheid staan steeds voorop. Ook het jonge volkje kan rekenen op een mooi aanbod van creatieve en sportieve animatieactiviteiten. Zij leren elkaar kennen in de leuke sfeer van de kinderclubs voor 5- tot 12-jarigen.

  Onze kinderclubs

  Op vakantie willen alle kinderen lol beleven en nieuwe vrienden maken, niet? Op camping Domaine de Drancourt worden ze op hun wenken bediend! In dit kinderparadijs geniet het jonge volkje van een onvergetelijk verblijf: kinderclubs, spelletjes, infrastructuur … Super!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Samen spelen, lachen, lol trappen … dat is wat uw kinderen zo fijn vinden in de Kids Club. Op het programma:

   • Schmink-atelier
   • Schattenjacht
   • Knutselen
   • Sportieve activiteiten
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Uw kleine schatten op vakantie zien lachen, pret beleven, dingen ontdekken … het is onbetaalbaar! En waar kan dat beter dan in de Juniors Club?

   • Knutselen
   • Dansen
   • Sportieve activiteiten
   • Schattenjacht

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen open:

  • Laagseizoen:5d/7, 2u/dag
  • Hoogseizoen: van zondag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 15u tot 17u

  Onze activiteiten

  Er valt heel wat te beleven in het Yelloh! Village Domaine de Drancourt: sportanimatie en gezellige avonden op de camping, watersporten beoefenen en de omgeving van uw vakantiebestemming verkennen … De Sommebaai weet heel wat vakantiegangers te bekoren. Waarom u niet?

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Bubble football
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Pedaalkarts
  Collectieve sporten
  Boogschiet
  Mountainbike / Freeride
  Waterpolo
  Fitnesstoestellen in openlucht
  Minigolf
  Gewichten- / fitnesszaal
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Tennisplein
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 3km
  Casino 12km
  Zeilwagen rijden 12km
  Kitesurflessen 12km
  Zwemlessen 20km
  Windsurflessen 12km
  Surflessen 12km
  Zeillessen 12km
  Lasergame in de openlucht 3km
  Paintball 15km
  Pretpark 40km
  Avonturenpark 3km
  Vissen 12km
  Tochtjes te paard of met de pony 1.5km
  Ruitercentrum 12km
  Watersportclub 3km
  Golf 20km

  Gevarieerd activiteitenaanbod dat aan ieders wensen tegemoetkomt

  Sommige gasten willen alleen op adem komen en relaxen. Anderen kunnen zich geen vakantie zonder sport en animatie voorstellen. Welke vakantie u ook voor ogen hebt – sportief of relaxt –, op camping Domaine de Drancourt vindt u sowieso uw gading. Ter plaatse hebt u de keuze uit tal van activiteiten om alleen, met zijn tweeën of in team van te genieten: een partijtje tennis of pingpong, een fietstocht, een ritje met de skelter … U krijgt nog best een druk programma! 

  Hoogwaardige infrastructuur om met zijn allen van te genieten

  Overal is aan gedacht om groot en klein een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dus vliegt de tijd! Wat dacht u van een wedstrijd met familie of vrienden op het multisportterrein of de minigolfbaan? U kunt er gratis gebruik van maken, net als van de sportzaal met alle nodige voorzieningen. En bij mooi weer kunt u aan uw conditie werken dankzij de fitnesstoestellen die buiten opgesteld staan. Super, toch? En dan hebt u alles nog niet gezien! 

  Verken de Sommebaai

  Vakantie aan de Picardische kust, dat is ook genieten van de zee en de eindeloze zandstranden. Op slechts 5 kilometer van de camping kunt u op het strand terecht voor tal van activiteiten. Wat zou u denken van een wandeling of fietstocht met de hele familie? Of liever een ritje te paard of een ‘pêche à pied’? Echte sportfanaten geven wellicht de voorkeur aan zeilwagenrijden of kajakken op zee. En ook dat kan natuurlijk!
  Er zijn overigens nog meer originele activiteiten die u niet mag missen. Maak een rit door de baai met het stoomtreintje of reserveer een boottocht en ga zeehonden spotten. Dat hebt u goed gelezen: zeehonden! Fototoestel in de aanslag dus …

  ×