Wintervakantie op ski’s op de camping Etoile des neiges

Wat is er nu leuker dan in volle vaart de skipistes af te dalen, de sneeuw te zien dwarrelen, te relaxen bij een fondue of in het wellnesscentrum, op 200 m van de skipistes van St. Jean Monclar? Dit kan allemaal op uw camping L'Etoile des Neiges!

  Onovertroffen infrastructuur

  Sneeuwkanonnen bestrijken de volledige helling ‘vallée de la Blanche' en bieden de garantie op sneeuw. De kinderen worden opgevangen in een skischool, bij de "Jardin des Neiges" (skilessen voor kleuters) of in de crèche, zodat ze uiteindelijk met een felbegeerde ‘ster' (skidiploma) naar huis kunnen. Op een 600 m² grote kunstijsbaan kan het hele gezin heerlijk rondjes draaien met muziek op de achtergrond.
  Trek in iets lekkers of gewoon even uitblazen? Aan alles is gedacht: drie herdershutten werden ingericht als bergrestaurant en bieden een weids uitzicht over de omgeving.
  Er even helemaal tussenuit, relaxen en zonnebaden, het staat allemaal op het programma. Ook bereikbaar voor mensen die niet skiën (sneeuwschoenen of stoeltjeslift).

  Ruimte en vrijheid

  Voor de winter beschikt L'Étoile des Neiges over 50 chalets en cottages met verwarming. Er is plaats om de wagen te parkeren, een sneeuwman te maken, iglo's te bouwen en sleepistes te maken. Plezier en sneeuwpret gegarandeerd!

  Diensten op maat

  Om u in de gelegenheid te stellen van elk moment te profiteren, zal uw gehuurde skimateriaal meteen na aankomst beschikbaar zijn in uw verwarmde privé skilokaal (geen skipassen bij aankomst). Vraag naar de all in producten, dat is zo veel eenvoudiger! Ben je klant van de camping L'Étoile des Neiges dan geniet je bovendien van voordeeltarieven op de huur van het skimateriaal. Op 200 m van de camping ligt een kinderdagverblijf voor kinderen van 3 maanden tot 6 jaar en uiteraard is er ook een forfait sneeuwklas voor de kinderen vanaf 3 jaar.
  De overdekte balneoruimte wacht op je na de inspanning met een bad van 29°C en SPA's van 35°C, een sauna en een hammam. Ideaal om te ontspannen en weer op te warmen! Mits betaling kan je ook massages reserveren.
  Het restaurant stelt 's avonds een menu "gastentafel" voor bij het vuur met specialiteiten uit de bergen, fondue, tartiflette, ... Reserveren is noodzakelijk. Ook halfpension is mogelijk mits reservering.

  ×