Camping Etoile Des Neiges: in de buurt

De Alpen van de Haute Provence zijn zowel 's zomers als 's winters een paradijs voor natuurliefhebbers. Rondom Yelloh! Village L’Etoile des Neiges vindt u een groot aantal wandelpaden en adembenemende bergmeren. Geniet van de heerlijke streekproducten, bezoek de karakteristieke dorpjes, of leef u uit met natuursporten.

Camping L’Etoile des Neiges

201 route de Serre-Nauzet

04140 Montclar

FRANKRIJK

Ligging

Gap, 44 km
Luchthaven van Marseille Marignane, 164 km
Station van Gap, 44 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 44° 24' 32'' Lengtegraad: E 6° 20' 52''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

De gastronomie van de bergen

Op de kleurrijke markten kan je streekproducten, heerlijke vruchten en groenten ontdekken tegen heel redelijke prijzen. Onze lekkere regionale producten zoals kazen, yoghurts en honing vind je ook in de omliggende boerderijen en de streekwijnen kan je gaan proeven op ongeveer 20 minuten van het campingdorp.

Het erfgoed van onze valleien

Je zal verbaasd zijn over de gevarieerde landschappen en over de geschiedenis die ze in zich dragen. Abdijen, kloosters, kerken, burchten, karaktervolle steden, hoge bergdorpen, musea: een heel patrimonium om te bezoeken. Pelgrimsoorden om te ontdekken: Notre Dame du Laus op een half uurtje met de wagen, Notre Dame de La Salette op anderhalf uur rijden. Op 8 km ligt een geologisch reservaat, evenals musea en paden.

×