De diensten van de camping Etoile Des Neiges

Van uw aankomst tot aan uw vertrek stelt ons team alles in het werk om het u naar de zin te maken. Het vakantiedorp is van alle gemakken voorzien om u een zorgeloze vakantie te bieden: een restaurant, afhaalmaaltijden, een bar en zelfs een wasserette. Bij de receptie kunt u alles waaraan het u ontbreekt lenen of huren.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Gemeenschappelijke barbecue
  Bibliotheek
  Bakker
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties Premium
  Aanbieding halfpension
  Pizzeria
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Uitzending op groot scherm
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Laadpaal elektrisch voertuig 11.5km
  Slagerij 7km
  Wisselkantoor 7km
  Kapper 12km
  Discotheek 35km
  Geldautomaat 7km
  Kruidenier / Supermarkt 7km
  Verhuur van fietsen 200m

  Het bar-restaurant, verkozen tot Yelloh! Restaurant door vakantiegangers

  Naast de zwembaden en het onthaal heerst een echte vakantiesfeer! Een restaurant met panoramische ramen met de echte sfeer van de bergen onder een zwaar houten gebinte en met een muurdecoratie van rondhout. De Bar is gemaakt uit hele boomstronken en planken van oude larix en geeft uit op de biljartzaal met bibliotheek (boeken in het Frans, het Nederlands en het Engels), schoorsteen, televisie en de heerlijke geur van hout.

  De Pizzeria beschikt over een heel gevarieerde kaart voor alle smaken. Ter plaatse te verbruiken of af te halen. Zin in lekker vers brood en zoete luxebroodjes? Kom dan naar de bar/restaurantruimte om uw bestelling door te geven! Het is ook mogelijk om hier elke ochtend na reservering te ontbijten.

  Een rustgevende sfeer

  Kom een kopje koffie drinken in het hartje van het campingdorp, de krant lezen, brood en warme croissants kopen of een boek uitlenen in de bibliotheek. Je ontmoet hier je vrienden om samen het animatieprogramma te bespreken, je spreekt hier af om te gaan wandelen of te gaan raften of je schrijft je in voor de woudlopersmaaltijd.

  Bar en ijssalon, afhaalgerechten

  Hier vind je een gevarieerde kaart met desserts en ijsjes en een ruime keuze aan drankjes en cocktails. Hier kan je ook je afhaalgerechten bestellen en afhalen.

  De diensten

  Ons vriendelijke team heeft aan alles gedacht om je het leven gemakkelijker te maken. De animatieruimte en de kinderclub vind je aan de overkant van het zwemparadijs en ze geven uit op een grote betegeld plein.

  • Verhuur van lakens, babykits
  • Informatiepunt, uitleendienst voor wandelkaarten (met waarborg) aan het onthaal
  • Overhandiging van een informatieboekje bij je aankomst, met een praktische gids
  • Jetons voor de wasmachine, het waspoeder en de droogautomaat. Een strijkijzer kan je uitlenen aan het onthaal
  • Onderhoudszone voor campers, chemische toiletten.
  • Wifi: per accommodatie wordt één verbinding aangeboden voor één apparaat. Vraag (een) extra verbinding(en) aan om meer apparaten te verbinden

  Op 200 meter (5 minuutjes te voet): alle diensten en winkels: hotel, restaurant, kruidenier, bakker, winkeltje met rookwaren en dagbladen, postkantoor, informatiepunt, erkend kinderdagverblijf voor kinderen van 3 maanden tot 6 jaar, open in de zomer en de winter.

  Openingstijden van de diensten

  • Bar-restaurant, winter en zomer: dagelijks geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 23.30 uur
  • Snackbar buiten: alleen in de zomer geopend van 11.00 tot 23.30 uur
  • Receptie: dagelijks geopend in de winter en de zomer, openingstijden kunnen variëren afhankelijk van de periode. Deze worden u bij aankomst meegedeeld.
  ×