Een vakantie betekent ook lekker eten

Als u op vakantie bent, wilt u ook nieuwe smaken en nieuwe gerechten ontdekken. De Yelloh! Village-campings nodigen u uit om hun restaurants, hun traditionele keuken en de gerechten uit hun streek te ontdekken.

Een echte passie

De chef-koks van al deze verschillende restaurants in de verschillende streken hebben één ding gemeen: ze willen hun passie voor koken en hun wereld met u delen. Ze hanteren hiervoor echte waarden:

  • Respect voor de streek: de chef-koks kiezen hun producten bij voorkeur bij plaatselijke producenten. U reist, de producten niet.

  • Koken met seizoensproducten: de natuur heeft een ritme en het is belangrijk dat dit gerespecteerd wordt.

  • Een authentieke omgeving en sfeer: alles wordt ingezet om u te verwelkomen in een gezellige, atypische omgeving. Wanneer u eet, worden al uw zintuigen wakker geschud.

Meer dan een eenvoudige maaltijd ...

Afhankelijk van de regio en de omgeving presenteren de restaurants verschillende keukens:

Mediterrane keuken

De mediterrane keuken is zonnig en goed voor de gezondheid, de mogelijkheden zijn onuitputtelijk.

 

Tielle sétoise (hartige taart met zeevruchten), gevulde aubergines, boles de picolat (Catalaanse gehaktballetjes), bouillabaisse ... Elke maaltijd wordt een vakantieherinnering, met het gezang van de cicaden op de achtergrond.

Gerechten uit de zee

De restaurants aan de kust, van de Middellandse Zee tot het Kanaal, langs de Atlantische Oceaan, brengen graag de producten uit de zee onder de aandacht.

 

Deel een zeevruchtenschotel met de familie of met vrienden, aan de tafel van een restaurant. Tenzij u natuurlijk de voorkeur geeft aan gevulde pijlinktvis of nieuwsgierig bent naar de vangst van de dag.

Traditionele recepten

Bretonse galettes, gratin dauphinois of aligot ... u vindt deze favorieten allemaal in de restaurants van Yelloh! Village.

 

Deze gerechten maken deel uit van het erfgoed van onze regio’s. Laat u verleiden door de versies die onze chef-koks ervan hebben bedacht.

... een echt vakantiesouvenir

U begrijpt het al, elke chef-kok heeft zijn eigen stijl en inspiratie. De restaurants van onze campings bieden u unieke belevingen. Knusse sfeer, bloemensfeer of art deco-sfeer, pizzaoven in de restaurantzaal ... de restaurants van Yelloh! Village laten u naar een nieuwe wereld reizen, die een beroep doet op al uw gevoelens.

Dat is Yelloh! Village: de tradities belichten, zelfs achter het fornuis. Zodat de reis zich tot op uw bord voortzet.

Dus smakelijk eten!

Ontdek de restaurants van onze Yelloh! Village-campings

Bekijk de 22 campings

Ontdek de restaurants van onze Yelloh! Village-campings

Bekijk de 10 campings
×