In de buurt van camping La Roche Posay

De Vienne, een departement tussen de Poitou-Charentes en het Loiredal, weet u meer dan eens te verrassen. Bezoek de uitzonderlijke kastelen, kuier door de charmante middeleeuwse dorpen, bezoek de Zoo van Beauval of neem een kijkje in Futuroscope. Geschiedenis, natuur en familieactiviteiten: het staat allemaal op uw vakantieprogramma.

Camping La Roche Posay

Route de Lésigny

86270 La Roche-Posay

FRANKRIJK

Ligging

La Roche-Posay, 1.5 km
Luchthaven van Poitiers, 60 km
Station van Châtellerault, 21 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 46° 47' 56'' Lengtegraad: E 0° 48' 34''

Toeristische plaatsen

Steden

Een kruispunt van regio's

Camping La Roche-Posay ligt aan de poort van de Poitou-Charentes, de Touraine en de Berry, in een gebied vol activiteiten. Tussen de majestueuze kastelen, de attracties van de Futuroscope, de fauna van de dierentuin van Beauval, de middeleeuwse dorpjes en de groene natuur van de Brenne, heeft deze streek eindeloos veel verrassingen voor u in petto!

 

Leuke gezinsuitstapjes

Voor een vakantie vol plezier hebben we een hele reeks activiteiten voor u en uw gezin gepland. Ontmoet adelaars en valken in de Géants du Ciel-roofvogelshow, ontdek het mysterie van de uitvindingen van Leonardo da Vinci in Le Clos Lucé, ga op schattenjacht met Terra’Aventura of doe mee aan de speurtocht van Karmanor. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen wel iets te genieten valt!

 

Gastronomie en oenologie

U bent uitgenodigd voor een gastronomische reis vol smaken! Begin uw heerlijke tocht met een proeverij van vele kazen, waaronder de symbolische Sainte-Maure geitenkaas, en sappige vleeswaren. Zet uw culinaire avontuur voort en ontdek de beste delicatessen van de streek: nougat de Tours (taart), macarons de Montmorillon en broyé du Poitou (gebak). Vergeet ten slotte niet te proosten op het succes van uw vakantie met een glaasje wijn uit de wijngaarden van de Haut-Poitou of het uitgestrekte wijngebied van de Loire-vallei.

    ×