Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping La Roche Posay

Waarmee kunnen we u verleiden tijdens uw vakantie? Boogschieten met de hele familie, beachvolleytoernooien op het strand, yogalessen op uw eentje, kinderclubs voor kinderen van 5 tot 12 jaar … Op camping La Roche Posay kan het allemaal. Ontdek meteen wat er allemaal op het programma staat tijdens uw verblijf in het departement Vienne!

Onze kinderclubs

Camping La Roche Posay bezorgt uw kroost een onvergetelijke vakantie. Ons recept? Neem een paar kinderclubs (voor 5- tot 12-jarigen) en voeg er enkele speelweiden aan toe. Breng op smaak met flink wat animatie en plezier, en klaar is kees: uw kinderen lopen te stralen! Klaar om het te proberen?

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar

   Plezier maken, lol trappen, dingen ontdekken, spelen, nieuwe vrienden maken … Dat is wat kinderen in de Kids en Juniors Club doen! Vertrouw uw kroost met een gerust hart toe aan onze animatoren:

   • Knutselactiviteiten
   • Creatieve workshops
   • Minishow
   • Minidisco
   • Buitenspelen
   • Schattenjacht

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele seizoen geopend.

  • Laagseizoen: minstens één activiteit per dag, 5/7d
  • Hoogseizoen: 4u/dag, 5/7d

  Onze activiteiten

  Sport u graag in familieverband of liever op uw eentje? Houdt u meer van sportieve of van ludieke activiteiten? Vermaakt u zich bij voorkeur ter plaatse of in de omgeving? Het maakt niet uit welke activiteiten u tijdens uw vakantie verkiest, op camping La Roche Posay kan alles! Er wacht uw familie een uitgebreid animatieaanbod: ontdek het snel…

  In het hoogseizoen is het animatieprogramma zeer uitgebreid en worden gedurende 5 dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat heel veel activiteiten aangeboden. Profiteer van het laagseizoen om de camping in een meer relaxte sfeer te ontdekken met maar een paar activiteiten per dag.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Kanovaren kajakken
  Danslessen
  Stand up paddle-lessen
  Yogalessen
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Pedaalkarts
  Vissen
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Waterpolo
  Gewichten- / fitnesszaal
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Casino 2km
  Tennislessen 2km
  Geocaching 1.5km
  Lasergame 23km
  Pretpark 50km
  Tochtjes te paard of met de pony 3km
  Ruitercentrum 3km
  Golf 2km
  Minigolf 2km
  Bioscoopzaal 1.5km
  Tennisplein 2km

  Ter plaatse, vermaak voor de hele familie

  Van ’s ochtends tot ’s avonds kunt u op de teams van de camping rekenen voor diverse sport- en spelactiviteiten waar de hele familie van geniet. Begin de dag bijvoorbeeld met een flinke work-out in de fitnessruimte van de camping. Ga daarna verder op uw elan en daag familie en vrienden uit tijdens een beachvolleytoernooi. Kies vervolgens een rustigere activiteit, terwijl uw wederhelft de jongste bij een ponyritje begeleidt. En morgen waagt de hele familie zich aan boogschieten. Hebt u dat nooit eerder gedaan? Nieuwe ervaringen horen bij een campingvakantie! Lijkt dit programma u wel wat?

  Activiteiten bij de rivier op de camping

  Dankzij de rechtstreekse toegang tot de rivier kunt u verscheidene watersporten beoefenen. Zin in een kanotocht? Super! Het is een heerlijke manier om de omgeving te verkennen en tegelijk een heleboel plezier te maken. De hele familie is er dol op! Hebt u al een keer stand-up paddle geprobeerd? Neen? Neem uw board en uw peddel, en laat u meedrijven op het water. Heerlijk! Had u een rustigere activiteit in gedachten? Een uurtje zonnebaden of een hengelpartijtje met vrienden of familie: dat kan natuurlijk ook. Waar wilt u mee beginnen?

  De thermen van La Roche-Posay

  Bij een campingvakantie in La Roche-Posay hoort uiteraard een thermale kuur! Het wellness-centrum Spa Source l’Oréal ligt op slechts 2 km van de camping. Gun uzelf een zalige verwensessie en vergeet al uw dagelijkse zorgen. In het centrum geniet u van het thermaalbad, het bubbelbad, de hamam of zelfs de sauna. Een echte aanrader voor wie de batterijen wil opladen! Krijgt u er niet genoeg van, aarzel dan niet om ook een verzorging te reserveren: een modelage, een gezichts- of lichaamsverzorging, een verzorging met thermaal water … Wat u ook kiest, u bent als herboren tegen de tijd dat u weer naar buiten wandelt!

  Verken de omgeving van de camping

  De regio zit boordevol verrassingen en kan prat gaan op een rijk activiteitenaanbod. Zin in een familieactiviteit buiten de camping? Zoek het meteen hogerop en kies voor een touwenparcours. U hebt de keuze uit diverse trajecten met verschillende moeilijkheidsgraad tussen de bomen. Een sensationele ervaring en hartstikke leuk voor de hele familie! Wilt u uw grenzen verleggen? Dan moet u beslist een keertje gaan klimmen. Dit is het ideale moment om het te proberen! Houdt u van natuur en avontuur? Spring op de fiets of trek uw wandelschoenen aan en verken de vele wandel- en fietsroutes!

  ×