Het zwemparadijs op camping La Roche Posay

Aan water geen gebrek in het Yelloh! Village La Roche Posay: waterpret is hier dan ook vaste prik! En daar draait het op vakantie toch om, niet? Houdt u vooral van dolce far niente bij het verwarmde zwembad of verkiest u een avontuurlijke afdaling van de glijbaan? De keuze is aan u! Ontdek meteen wat u allemaal mag verwachten!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot de rivier
  Massagebanken met Bubbels
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Als een vis in het water

  3, 2, 1 en … springen maar! De oudste heeft het eindelijk aangedurfd om het grote zwembad in te springen. Super! Na zo’n prestatie is het tijd voor ontspanning: met zijn drieën naast elkaar van de multiglijbanen zoeven bijvoorbeeld. Wie is het snelst? Pret verzekerd!

  En waarom denkt u niet even aan uzelf? Terwijl uw wederhelft met de jongste in het peuterspeelbad dolt, kunt u lekker relaxen in het bubbelbad. En of dat ontspannend is! Verdorie, er schuiven wolken voor de zon! Geen paniek: gewoon verkassen naar het overdekte en verwarmde zwembad! Met een watertemperatuur van 28° bent u vast tevreden. Vindt u het programma er veelbelovend uitzien? Wij weten wel zeker dat u heerlijke momenten tegemoet gaat in het zwemparadijs van de camping.

  Aquapark wordt bewaakt in het hoogseizoen. Zwemshorts toegestaan.

  Zwemmen in de vrije natuur op 2 km van de camping

  U hebt genoten van het aquapark en hebt zin om een dagje bij de rivier door te brengen? Uitstekend idee! Wat dacht u van een zwempartij in La Roche-Posay, op slechts 2 km van de camping? Vlij uw handdoek neer op het fijnzandstrand, terwijl de rest van het gezelschap zich in het water vermaakt. Voor uw kroost is er op de oever van de rivier zelfs een speelweide aangelegd. Fantastisch, toch? Alles is hier aanwezig om er een onvergetelijke dag met uw familie van te maken.

  ×