De diensten van camping La Roche Posay

Dankzij het dienstenaanbod van camping La Roche Posay geniet u in de Vienne van een vakantie op maat zonder praktische besognes. U hebt informatie nodig of wilt materiaal huren? Op naar de receptie! U hebt zin om ter plaatse een hapje te eten? Dat kan ook: de kaart van het restaurant weet u vast te verleiden! U vindt hier letterlijk alles om er een prachtige vakantie van te maken.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Gemeenschappelijke barbecue
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Bakker
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Huuraccommodaties Premium
  Pendelbus naar het dorp
  Waterpunt camper
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Kaartverkoop
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Slagerij 1.5km
  Kapper 1.5km
  Geldautomaat 1.5km
  Kruidenier / Supermarkt 800m

  Voor al uw vragen, één adres: de receptie

  Onze receptiemedewerkers heten u meteen al bij uw aankomst hartelijk welkom. Aarzel niet om tijdens uw verblijf een beroep op hen te doen. Wilt u informatie over de camping of over de activiteiten in de omgeving? De receptie helpt u op weg. Iets vergeten? Geen paniek, de receptie weet altijd raad: verhuur van fietsen, kano’s, skelters, babykits, kluisjes, koelkasten … U zegt het maar! Bij de receptie vindt u ook een bibliotheekhoek waar u rustig een boekje kunt lezen. Zoals u wellicht al begrepen hebt, staat de receptie dus volledig tot uw dienst. Letterlijk!

  Verwen uw smaakpapillen

  Vakantie hoort een feest te zijn! Loop even langs in de bar en hef het glas op uw weekje vrij. ’s Middags en ’s avonds is het restaurant de ideale plek voor een lekker hapje. In een tropische sfeer onder de palmbomen luncht u met uitzicht over het zwembad of geniet u met zijn tweeën van een etentje terwijl uw kleine rakkers op de speelweide even verderop ravotten. Eet u liever op het terras van uw cottage? Ga dan voor een afhaalgerecht: pizza, hamburgers … Op camping La Roche Posay kunt u lekker op adem komen. Wij zorgen voor alles.

  Zorgeloos op vakantie

  Op de camping staan we steeds paraat voor u. Op al uw grote en kleine vragen weten we raad! Dankzij ons ruime dienstenaanbod en onze uitgebreide infrastructuur loopt alles op wieltjes. Uw wagen kunt u tijdens uw vakantie rustig aan de kant laten, want onze shuttledienst brengt u zo naar het stadscentrum. Wat de boodschappen betreft: in onze kruidenierszaak met broodservice vindt u alles wat u nodig hebt. Tot slot is er ook nog een wasserette op de camping. Zo gaat dat nu eenmaal als u vakantie viert bij Yelloh! Village. Smile!!!

  ×