Beoordelingen camping Le Ridin

Wat is er nu nuttiger dan de mening van de campinggasten bij de keuze en voorbereiding van uw vakantie in de Baai van de Somme? Dat heeft het Yelloh! Village Le Ridin goed begrepen! U vindt hier alle beoordelingen van de campinggasten, zodat u zich een nóg beter beeld kunt vormen van deze camping. Ruimte voor transparantie en gemoedsrust! Er gaat niets boven de ervaring van ander vakantiegasten bij de voorbereiding van uw kampeervakantie! De beoordelingen van camping Le Ridin vindt u hier.

8.3 /10
1039 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

MICHEL
Uit Kortrijk - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/03/2024 tot 03/04/2024 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

8 /10
vriendelijk verzorgd kleinschalig
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor uw feedback! We nemen nota van uw suggesties en verontschuldigen ons voor het ongemak. We hopen u snel weer te zien bij Le Ridin! :-)
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

CLAUDE
Uit St agnan - 14 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/03/2024 tot 01/04/2024 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
séjour agréable personnes trés genti endroit trés jolie à refaire
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

PASCALE
Uit Adinkerke - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 28/10/2023 tot 03/11/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

7 /10
Mooie afgebakende plaatsen, verlichte weggetjes, vriendelijke medewerkers. Sanitaire ruimte relatief proper, maar kleine douche ruimte. We misten een bar om gezellig met andere bezoekers iets te kunnen nuttigen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

MONIEK
Uit Stein - 30 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/10/2023 tot 21/10/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

2 /10
Mooi camping , vriendelijke mensen maar verder weinig te doen. In de herfstvakantie.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

JEF
Uit Brecht - 7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/09/2023 tot 01/10/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Mooie en leuke camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

WIM
Uit Linden - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 28/08/2023 tot 14/09/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Gezellige camping dicht bij een mooie kust. Onze plaats was ruim maar de overdekte bank was eerder een hinder dan een extra comfort gezien ons eigen materiaal comfortabeler is. De beperkte sanitair (5! toiletten, 4! douches voor meer dan 40 staanplaatsen) is wel hinderlijk. Zeker gezien we moesten vaststellen dat meerdere huurders van chalets ook de sanitair voorzien voor staanplaatsen gebruikten. 's Morgens en s' avonds file aan de douches en soms ook aan de toiletten. Sanitair werd wel goed onderhouden. Door de overbelasting was wel dikwijls zeep- en papierverdelers leeg. Wij hebben toch genoten van ons eind seizoen verlof.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

COR
Uit Rozenburg - 7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/09/2023 tot 16/09/2023 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
Rustige Camping, prima accomodatie, goed restaurant, nette zwembaden en lekkere broodservice
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

RONALD
Uit Amsterdam - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/09/2023 tot 15/09/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

9 /10
Alles was goed verzorgd, camping zag er netjes onderhouden uit en de caravan was van alle gemakken voorzien. Alleen de wifi mag beter.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

JOHANNES
Uit Wuustwezel - 5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/09/2023 tot 12/09/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Het terras achter het zwembad vinden we wat klein en er mag best wat meer gezelligheid aanwezig zijn. Ook na de middag een drankje en versnapering (ijs of pannenkoek) zou geweldig zijn maar gesloten!! Wifi op de kampeerplaats is te zwak. Dit is niet meer van deze tijd.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

LEEN
Uit Gent - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 05/09/2023 tot 07/09/2023 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Nette camping, vriendelijk onthaal, mooi zwembad, goede prijs/kwaliteit restaurant
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

SJOUKJE
Uit Roden - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 05/08/2023 tot 19/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Het is een aangename kleinschalige camping. Prima zwembaden en speeltuintje. Gezellige opzet van caravans etc. Restaurantje is prima, niet heel briljant, wel een gezellige sfeer. Maar vooral wat opviel, vriendelijk personeel!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

LEONIE
Uit Eindhoven - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 13/08/2023 tot 27/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooie camping, niet te groot en niet te klein. De volwassen beplanting (heggen, struiken en bomen) zorgt voor privacy en sfeer op de plekken, verder een fijne afwisseling in huisjes, campers, caravans en tenten. Nieuwe zwembad, receptie en winkeltje zagen er prima uit. Ons huisje was schoon en prima voorzien van alles, we hadden een rustige plek gevraagd en daar is aan voldaan. De animatie bij het buitenzwembad/restaurant konden we 's avonds vaag horen maar niet storend. Aan de andere kant van de camping kan ik me voorstellen dat je het beter zult horen, idem voor de grindgroeve naast de camping als de wind net verkeerd staat. De animatie is voor ieder wat wils, we hebben aan 4 dingen meegedaan in 2 weken tijd en de rest aan ons voorbij laten gaan.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

ARIE
Uit Zevenbergen - 8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/08/2023 tot 25/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Kleine maar mooi verzorgde camping. Schoon sanitair. Mooie zwembaden. Grote plaatsen. Animatie was wel alleen in het Frans maar wel goed te volgen
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

FRANS
Uit Biezenmortel - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 13/08/2023 tot 23/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Camping maakt een verzorgde eerste indruk
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

MICK
Uit Geleen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 09/08/2023 tot 20/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Leuke, rustige en kleinschalige camping. Privésanitair zeer mooi en netjes. Jammer dat er geen Nederlandstalige animatie voor de kinderen is. Soms wat lawaaiig in de avond door alle animatie in het restaurant, maar dit was niet echt storend.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ruud
Uit Eindhoven - 7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/07/2023 tot 06/08/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Mooie camping. Animatie in de avond kan beter.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

ENNO
Uit Capelle aan den ijssel - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/07/2023 tot 13/08/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Keurige camping, netjes verzorgd. Privé sanitair was heel erg fijn, vooral de extra bergruimte en de koelkast.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

STEFAN
Uit Veghel - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 12/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooie nette camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

MIRJAM
Uit Uffelte - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/07/2023 tot 02/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Bij aankomst lag de sleutel netjes in de kluis, aangezien wij na 20 uur aangekomen zijn. Alles was netjes en werden via de ap van yellow village op de hoogte gehouden.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hello, We were happy to welcome you! We are surprised by your comment knowing that the whole team at the reception, in the restaurant and some other people of the team speak English. We hope, despite this, that your stay went well.Yelloh! Village Le Ridin. 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Rudi
Uit Sexbierum - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/08/2023 tot 09/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

5 /10
Veel te dure camping. Geen 4 sterren waardig. Speeltuin was niet open
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

YVETTE
Uit Maassluis - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2023 tot 07/08/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Wij hebben een fijne vakantie gehad op de camping. Wat jammer was was dat de douches niet erg warm waren.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

PETER
Uit Uden - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 26/07/2023 tot 02/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Jammer dat we geen snelle verbinding hadden met de wifi en maar 1 persoon tegelijk
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

LISETTE
Uit Ede - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2023 tot 03/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
We hadden meer verwacht van een vier- sterrencamping. Op website beloofde speeltuin was er niet, het zwembad klein, de animatie alleen Franstalig. Afwasplekken niet beschut tegen regen, te weinig en ze waren te laag waardoor het pijnlijk is. Wel goed; plek was prettig en beschut, sanitair goed schoongehouden, vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

RICHARD
Uit Sint maartensbrug - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/08/2023 tot 03/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Vorig jaar hebben we op dezelfde camping gestaan en dit was ons prima bevallen nu echter moesten € 200 borg betalen terwijl wij op een camping plaats stonden. Als het beleid zo is vanwege de huisjes snap ik dit, maar voor een camping plaats € 200 borg vragen en dan ook nog eens 48 uur wachten voor deze borg wordt gecrediteerd vind ik niet klantvriendelijk voor campinggasten
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, We waren erg blij u te mogen verwelkomen in onze Yelloh! Dorp Le Ridin. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om op onze enquête te reageren. Uw getuigenissen zijn belangrijk voor ons, wij danken u voor uw opmerkingen. De borg van 200e werd van u gevraagd omdat u een kampeerplaats met privé sanitair had gereserveerd. Het is een verhuur, maar de borg wordt nooit afgeschreven, het is een opdruk. We geven uiterlijk 48 uur aan als deadline, maar het wordt eerder geannuleerd. Wij hopen dat u desondanks een prettig verblijf heeft gehad, Met vriendelijke groet, Ik kijk er naar uit om je nog een keer te zien....
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

RICK
Uit Middenbeemster - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/07/2023 tot 29/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Op de camping aangekomen, bleek er helemaal geen buitenspeel terrein te zijn voor kinderen. Ook het bekende luchtkasteel wat op de plattegrond stond ( en jullie bekend om staan) was niet aanwezig. Ook waren er geen wc brillen aanwezig. Het toillet gebouw zag er netjes uit echter als iemand anders de douche aandeed of juist uit werdt hij kokendheet. Waardoor ons dochtertje bijna verbranden. Het buitenzwembad zag er netjes uit en ook het nieuwe binnenbad was netjes.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, We waren erg blij u te mogen verwelkomen in onze Yelloh! Dorp Le Ridin. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om op onze enquête te reageren. Het spijt ons dat onze campagne niet aan uw verwachtingen voldeed. De opblaasbare spellen zijn vervangen door de nieuwe buitenspeeltuin, ook hebben we de binnenspeelkamer. We hebben twee sanitaire voorzieningen op de camping voor ieders comfort, misschien heb je het niet gezien? Wij hopen dat u desondanks een prettig verblijf heeft gehad, Met vriendelijke groet, Ik kijk er naar uit om je nog een keer te zien....
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

GIJS
Uit Oegstgeest - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/07/2023 tot 22/07/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Erg grote camping waardoor erg druk. Zeer slechte WIFI. Onze plek was te klein voor de caravan waardoor het plaatsen van de caravan moeilijk was. Wij zoeken voortaan toch maar weer kleinere campings.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

LUC
Uit Zaventem - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/07/2023 tot 04/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

ANDRÉ
Uit Haarlem - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/06/2023 tot 13/07/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Heel fijn en vriendelijk personeel, ruime plaatsen (waar ik stond iig), zeer schoon toiletgebouw
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

BARRY
Uit Zaandam - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/06/2023 tot 27/06/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
Leuke camping met zwembad. Vriendelijk personeel die goed engels spreekt. We hadden een plek met privé sanitair en die was helemaal top. Minpuntje was de plek zelf. Die liep vrij schuin af.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

ALEX
Uit Sint maarten - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 11/06/2023 tot 16/06/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
We hadden rustige plaats gevraagd, plek was inderdaad rustig en groot maar naast overdekt zwembad wat nog niet open was, denk niet dat dit dan een rustige plaats is als zwembad open is. Aan de overkant van de weg, lekker zwembad met lig bedden, restaurant was bij ons overdag nog niet open en voldoende keus met eten, pizza viel beetje tegen. Brood was te bestellen bij receptie die net verbouwd was met een nieuw sanitair blok erbij. Een ander sanitair blok was verouderd maar keurig schoon.Soms last van de zandafgraving naast de camping waar ze om 6.00 beginnen tot laat in de avond. Je kan er prima fietsen en Amiens is ongeveer uurtje rijden. Leuke plaatsjes in de buurt. vriendelijk personeel, helaas wel zeer slechte WiFi.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

×