Zwembad en waterpark in camping Le Ridin

Zwemmen kan in alle soorten en maten bij Yelloh! Village Le Ridin: spetteren met het gezin, spelen in het water met de kinderen of zelf een duik nemen. De twee verwarmde zwembaden laten groot en klein genieten van al het waterplezier. Het buitenzwembad ligt tegenover de camping, toegankelijk via een veilig pad. Het tweede, overdekte zwembad ligt aan de kant van de camping, vlakbij de speeltuin.

Je kunt ook genieten van de zee - de stranden liggen op slechts 2,5 km van de camping!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Massagebanken met Bubbels
  Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Zonneterras

  Een verwarmd zwemparadijs

  Van direct na aankomst tot het moment van uw vertrek kunt u in het aquapark van de camping van heel veel waterpret genieten! Met een buitenbad en een overdekt zwembad, alle twee verwarmd, zwemt u zowel in de zon als onder een minder stralende hemel.

  Gebruik de hydromasserende jets om tussen het baantjes trekken door te ontspannen, maar ga ook relaxen in de zon op de ligstoelen die rond de zwembaden zijn neergezet op een speciaal daarvoor aangelegd terras.

  Dankzij het in het buitenbad geïntegreerde peuterbad kunnen ook de allerkleinsten volop van waterpret genieten. Overigens in zwembaden die in het hoogseizoen worden bewaakt! En wat betreft hun grote broers en zussen, die kunnen zich naar hartenlust uitleven in de rivier en met de waterkanonnen.

  Het binnenzwembad is geopend van maart tot november.

  Het buitenzwembad is geopend van juni tot begin september.

  Hoewel het zwemparadijs in het hoogseizoen onder toezicht staat, houden de ouders of de voogd de eindverantwoordelijkheid voor het toezicht op hun kinderen.

  Oneindige stranden

  Op slechts 2,5 kilometer van de camping wachten u de mooie stranden van de Sommebaai! U kunt hier strandvissen of gewoon langs de zandribben wandelen. En misschien komt u wel een zeehond tegen! 

  ×