Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Ridin Le Crotoy, Somme

« Een gezellige, authentieke camping naar menselijke maat op 2 km van de baai van de Somme »

8.5 10 925 scores Recensies

In de buurt van camping Le Ridin

Haal diep adem: u bent in de Sommebaai! Deze schitterende streek met haar onophoudelijk veranderende landschappen brengt iedereen meteen tot rust. Er zijn zoveel mooie dingen te ontdekken, fijne momenten te beleven, nieuwe dingen te ervaren, … 

Camping Le Ridin
Lieu-dit Mayocq
80 550 Le Crotoy
FRANKRIJK
+33 (0)3 22 27 03 22

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 50° 14' 20''
Lengtegraad: E 1° 37' 54''
Bereken uw route


Ligging
Le Crotoy, 5 km
Luchthaven van Beauvais, 135 km
Station van Rue, 6 km
Leef op het ritme van de getijden tijdens uw campingvakantie in de Sommebaai. Ontdek de verbluffende vergezichten tussen land en zee. Zandduinen, pijnboombossen, fijnzand- of keienstranden, hoge krijtrotsen: dat zijn de troeven van de Sommebaai.
Op zoek naar zee, historie, natuur en cultuur? Dan is de regio Hauts-de-France echt iets voor u! Aarzel niet langer en zet koers naar Noord-Frankrijk!
Neem tijdens uw bezoek aan de baai van de Somme even de tijd voor het vogelpark van Marquenterre. U zult er geen spijt van krijgen!
Dit is het oudste attractiepark van Frankrijk! Het in de regio Hauts-de-France gelegen park maakt met bijna veertig attracties een waar feest van de vakantie van kinderen én volwassenen!
Stap in een leuk stoomtreintje en dompel uzelf onder in de sfeer van de belle époque terwijl u geniet van de fraaie landschappen van de Baai van de Somme en de Picardische kust. Het is een unieke manier om de omgeving te verkennen!
Kies voor een vakantie aan de Picardische kust en laat u overrompelen door de schoonheid van het landschap en de ongerepte natuur. Op de camping in Le Crotoy, tussen de Sommebaai en de baai van Authie, worden liefhebbers van natuurschoon en weidse landschappen op hun wenken bediend.
We zijn er zeker van dat het charmante Abbeville meteen uw hart weet te veroveren. Deze stad met haar rijke geschiedenis en 1001 schatten verwacht u met de hele familie. Wilt u er meer over weten, lees dan vooral verder!
Met haar buitengewone erfgoed, unieke sfeer en aantrekkelijke levensritme is Amiens een stad die het bezoeken meer dan waard is. Profiteer van uw verblijf op de camping en ontdek wat de stad allemaal te bieden heeft!
Ontdek de charmes van Picardië tijdens een campingvakantie in Berck-sur-Mer. Het eindeloze strand met fijn zand, de uitgebreide watersportmogelijkheden, de prachtige infrastructuur en het buitengewone natuurschoon maken van Berck-sur-Mer de ideale badplaats voor een vakantie met de familie.
Ontdek de charmes van de Picardische kust tijdens een campingvakantie in Quend-Plage, de badplaats die om haar eindeloze zandstranden bekendstaat.
Musea, belfort, kapel, natuur... In de stad Rue komt al het moois van Picardië samen. Kom te voet of met de fiets naar dit stukje erfgoed in de Sommebaai.
Als er één plek is die u tijdens uw campingvakantie gezien moet hebben, dan is het Saint-Valery-sur-Somme. Dit charmante middeleeuwse stadje heeft heel wat te bieden: natuur, geschiedenis, verborgen schatten … Ontdek het allemaal zelf!

Gastronomie met een hoofdletter!

Picardië is een streek die levenskunst en gastronomie hoog in het vaandel voert. Proef de beroemde bouchot-mosselen, de overheerlijke ‘gâteau battu’ of de dagverse vis. U kunt ook de zeevruchten klaarmaken die u bij laagtij eigenhandig uit de zee vist: kokkels, zeeasters, sint-jakobsschelpen, zeekraal, … zonder de ‘ficelles picardes’(hartige pannenkoeken) te vergeten natuurlijk! 

Ervaar de authenticiteit

Rust en kalmte zijn gegarandeerd op de afspraak. Wandel door de lanen van de abdijtuinen in Valloires, maak even tijd voor de moestuintjes in Amiens (de beroemde drijvende tuineilandjes), keer terug in de tijd met een bezoek aan de kastelen van Rambures en Eaucourt, of bewonder de majestueuze kathedraal van Amiens!

Meer informatie: www.hortillonnages-amiens.fr

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler