Ga terug naar de bladzijde dorp

Speciale aanbiedingen Camping Le Ridin

Aanbieding ½ pension

Profiteer van het halfpension en van de aantrekkelijke tarieven voor zowel volwassenen als kinderen!*

Vergeet je schort, je fornuis, je keuken en schuif gewoon bij aan tafel!
Neem je tijd 's morgens en 's avonds en hou je niet langer bezig met het ontbijt en het avondmaal. Er is een tarief voor volwassenen en een tarief voor kinderen jonger dan 12 dat het ontbijt en het avondmaal* omvat.

* Aanbod geldig op bepaalde data en in bepaalde campingdorpen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Zie de tariefpagina's van de deelnemende campingdorpen om de geldigheidsperiodes en tarieven te kennen.

Geldig het hele seizoen
persoon ouder dan 12 jaar : 30 €/dag
kinderen van 4 tot -12 jaar : 19 €/dag
kinderen van 2 tot -4 jaar : 7 €/dag

Aanbieding Early Booking

Reserveer vroeg en geniet van een korting tot 10% op iedere reservering voor 31 december 2022! *

Wees een winnaar, anticipeer!

Yelloh! Village geeft je een korting tot 10%* als je reserveert voor 31 december 2022, zowel op een huuraccommodatie als op een kampeerplaats

*Aanbieding geldig tot uiterlijk 31/12/2022, onder voorbehoud van beschikbaarheid, voor een verblijf in 2023 op bepaalde data en op bepaalde campings. Het kortingspercentage kan variëren afhankelijk van de periode, de beschikbaarheid en de accommodatie. Aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd. 

Tot 10% korting*
Afhankelijk van de periode, de beschikbaarheid en de accommodatie.
Behalve , Spatules en Mésanges huuraccommodaties en villa

Speciale Aanbieding lang verblijf

Blijf langer en profiteer van -10%* op uw volgende vakantie!

Kom je ontspannen dichtbij de natuur en geniet nog langer van de openlucht. Met de aanbieding lang verblijf wordt uw vakantie bij Yelloh! Village nóg goedkoper! 

* Aanbieding geldig op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

-10% voor elk verblijf van minimaal 10 nachten
vanaf de opening tot 07/07 en van 02/09 tot de sluiting
voor kampeerplaatsen en huuraccommodaties
behalve villa, cottage Mésanges en


Ontdekkingsaanbieding Sommebaai

Ontdek de Sommebaai met de hele familie tijdens een 100% natuur- en relaxvakantie.

Ga met de hele familie de Sommebaai, de natuur en de vogels ontdekken! Reserveer een verblijf van 10 tot 17 mei, 7 tot 14 juni of 27 tot 5 juli. en profiteer van een bijzondere Familie-ontdekkingsaanbieding.

Vanwege de ongerepte natuur is de Baai van de Somme een van de mooiste baaien ter wereld en een toevluchtsoord voor duizenden trekvogels! Neem uw kleine globetrotters mee over de fietspaden voor een dagje vogels spotten in hun natuurlijke omgeving ... Bij de receptie kunt u kijkers lenen.

Terug op de camping kunnen uw kinderen weer eindeloos spelen met hun vriendjes op de glijbanen, de opblaasbare speeltoestellen en de trampoline ... En om uw verblijf helemaal compleet te maken bieden we u en uw familie 2 gratis ontbijtjes aan op 2 dagen naar keuze.

U verblijft in een Cottage Les Aigrettes 2 slaapkamers FO3 voorzien van alle comfort voor een 100% relaxvakantie!

Speciale aanbieding: 7 nachten van 10 tot 17 mei of 7 tot 14 juni of 8 nachten van 27 juni tot 5 juli 2020 in een Cottage Les Aigrettes 2 slaapkamers FO3 + fietshuur voor 1 dag voor 2 volwassenen en 2 kinderen + ontbijtjes voor 4 personen op 2 dagen naar keuze tijdens het verblijf voor € 448 excl. belastingen (voorkeurtarief Familie-ontdekkingsaanbieding, online reserveren mogelijk).

×