•  
  •  
Camping Les 4 Montagnes Autrans, Isère

Een natuurvakantie in de bergen van de Vercors, met een waterparadijs en een wellnesscentrum

8.2 10 303 scores Recensies
Boek uw verblijf

Beoordelingen camping Les 4 Montagnes

_

Kies voor uw volgende vakantie voor vertrouwen en sereniteit, met de klantbeoordelingen van de camping Yelloh! Village Les 4 Montagnes, in de Isère. Kampeerders die hier korte tijd of wat langer zijn geweest, hebben hun mening en commentaar achtergelaten over de verschillende aspecten van de camping. U kunt de recensies bekijken om u zo te helpen bij de keuze van uw volgende vakantie. Er gaat niets boven de ervaring van andere kampeerders als u zeker wilt zijn van een geslaagde vakantie!

Zie detail berekeningsvoorwaarden
Meningen filteren:
Type accommodatie :

Kinderen

303 scores
8,2 /10
Heleen
Uit Gilze
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 25/08/2019
    tot 31/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

De camping is mooi gelegen, op loopafstand van Autrans. Voor actieve mensen is er genoeg te doen in de omgeving. We hadden van deze camping zelf meer verwacht, vergelijkend met andere yelloh villaga campings die we hebben bezocht was deze toch net wat minder.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Gery
Uit Harderwijk
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/08/2019
    tot 23/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

De ecouges caravan was erg schoon, was ook vrij nieuw. Gezellige kleine camping. Wel alleen Franse animatie
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
S
Uit Nijverdal
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/08/2019
    tot 19/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Dure camping in verhouding tot de grootte van de plaatsen en de voorzieningen zoals een beperkte speeltuin. Informatievoorziening over de regels van de camping is slecht en grotendeels in Frans. Een Nederlands of Engelse folder met informatie zou beter werken. Kinderen tot 15 jaar hebben alleen toegang tot het zwembad samen met hun ouders. Dit hebben wij als zéér nadelig ondervonden!! Ook geen zwembanden of klein opblaas speelgoed toegestaan. Dit word door de camping eigenaren ook behoorlijk onvriendelijk aan de kinderen duidelijk gemaakt! Zwembadwater (buiten) veel te koud. Op de site staat aangegeven dat deze verwarmd zijn maar dit lijkt niet het geval. Camping is vrij compact. Daardoor kleine plaatsen en alles dicht op elkaar zonder privacy van groene afscheidingen. Sanitair en verzorging/netheid van de camping is wel keurig voor elkaar. Animatieteam is leuk en doet goed zijn best maar is minder goed ingericht op Nederlandse kinderen. Hoofdtaal is Frans. Daarnaast Engelsen Duits, Nederlandse kinderen en tieners vinden daardoor bijna geen aansluiting.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
6 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Ruisch
Uit Amsterdam
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 22/07/2019
    tot 05/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Goed verzorgde camping met behulpzaam personeel. Ook de gehuurde stacaravan was behalve fijn gelegen ook zeer schoon en aantrekkelijk. Het buitenzwembad is goed verzorgd, alleen wat klein. Er was één tegenvaller: de animatie was niet geïnspireerd en ondanks dat over de helft van de bezoekers Nederlands was er geen Nederlandstalige animator bij.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Maarten
Uit Leidschendam
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 12/08/2019
    tot 18/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

jammer, helaas geen bijzondere ervaringen bij de Yelloh campings. Deze keer wilde we richting de bergen om te kunnen wandelen. Wat we niet gezien hadden is dat de camping op ruim 1000m hoog ligt, wat zorgt voor veel kou. Het is hartje zomer en we beginnen s’morgens met lange broeken en truien. Op zich geen probleem, maar zonder zon, konden we dit de hele dag aanhouden. Na het eten in de kou afwassen en van pure armoe maar weer naar binnen in de caravan met kachel aan. Wat een zomer vakantie. Toiletten waren regelmatig niet schoon en de douches werden vaak voor schoonmaak afgesloten ergens begin van de ochtend...lekker handig :-(. Voor mijn kinderen van 8 en 12 was er helaas ook niet veel te doen. De animatie is voor de hele kleintjes en buitenzwembad met glij is te koud om te zwemmen. Binnenbad was hun enige plek, alleen die was halverwege in de nacht leeggelopen dus was er nieuw (lees koud) water aan toegevoegd. Na een paar dagen begonnen we te kijken hoe lang we nog ‘moesten’ op de camping. We hadden de camping voor 18 nachten geboekt, maar zijn snel verder gaan kijken voor een alternatief in een warmere streek. We hebben aangegeven dat we graag naar een andere camping wilden gaan. Helaas was er weinig begrip vanuit de eigenaresse en werd er totaal geen teken van compensatie gegeven toen ik vertelde dat we vroegtijdig ons verblijf wilde stoppen. Blijkbaar was ik te eerlijk en had ik beter een smoes moeten bedenken dat de reden van ons vertrek iets van ‘familieomstandigheden’ zou zijn. Jammer, want een geste van 50% van de resterende periode zou ik ook al tevreden mee geweest zijn. Kortom, nee....ik denk dat we volgend jaar maar weer eens een niet-Yelloh camping gaan bezoeken.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
5 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Dirk-Jan
Uit Eindhoven
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/07/2019
    tot 31/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Fijne camping Nog nooit zo'n schoon huisje gehad
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Esther
Uit Boijl
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 20/07/2019
    tot 28/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Gezellig
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Elke
Uit Sevenum
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 18/07/2019
    tot 02/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Prima, fijne, kleine camping voor een gezin met jonge kinderen. Leuke (niet te veel) animatie, voldoende voor kids van 5 en 3 jaar. Fijn zwembad, water was wel koud in de buiten baden. Daarom vooral in het binnenbad geweest. Fijne sanitaire voorzieningen, alleen jammer dat niet alle gasten er op dezelfde manier mee omgaan (haren die er nog liggen na het wassen, etc. dat kun je als gast best voor diegene die na jouw komt even opruimen).
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Tom
Uit Grimbergen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/07/2019
    tot 04/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

De camping had geen Nederlandstalige kids club. De website had dit wel in de aanbieding... Het verblijf was prima, alsook de omgeving. De foto's van het zwembad waren fel uitvergroot ten opzichte van de realiteit.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Bart
Uit Velserbroek
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/07/2019
    tot 24/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Rustige kleine camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Edwin
Uit Middelburg
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/07/2019
    tot 24/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Zeer fijne, rustige en gemoedelijke camping. Vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Nelly
Uit Neer
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 09/07/2019
    tot 16/07/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Fijne, kleine en rustige camping
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Anja
Uit Sterrebeek
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/07/2019
    tot 20/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie, rustige en propere camping. Supervriendelijk personeel. We hebben een fijne vakantie gehad!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Suzanne
Uit Klein zundert
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/06/2019
    tot 14/06/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie, goed ingerichte camping.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Laatst bezochte campings
×