Beoordelingen camping Les Cascades

U denkt aan een vakantie op camping Les Cascades? Ja, maar u reserveert liever niet zonder eerst de beoordelingen te lezen van de vakantiegangers die u voorafgingen. Wilt u alles precies weten, dan zit u hier goed. Vertrouw gerust op de authentieke reviews van andere campinggasten en vorm u een beeld van uw komende vakantie in de Gard. De animatie, de kinderclubs, het avondprogramma, de kwaliteit van de accommodaties en diensten, het restaurant … Hier komt u het allemaal te weten! Bent u overtuigd? Tot gauw dan, zodat u zelf kunt ervaren hoe het Yelloh! Village Les Cascades zijn gasten verwent! 

8.5 /10
708 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Joyce
Uit Reeuwijk - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/09/2022 tot 17/09/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Fijne middelgrote camping met alles erop en eraan.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ellen
Uit Tilburg - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 10/09/2022 tot 14/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
een hele mooie camping op een prachtige plek met een luxe chalet. Top
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo Mevrouw,Dank u voor uw geweldige commentaar. :) Onze Premium Cottages zijn inderdaad zeer recent en modern en liggen midden in de natuur in het Gard bos. U kunt genieten van onze directe toegang tot de rivier de Cèze ? :) Wij hopen u in het seizoen 2023 weer op onze camping te zien. Nog een fijne dag. Aubane- Réceptionniste
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Wendy
Uit Helmond - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 18/09/2022 tot 22/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Rustige, mooi opgezette camping met veel faciliteiten en vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo Mevrouw, Hartelijk dank voor uw commentaar, we zijn blij dat u de camping en zijn diensten goed vond. :) Wij nemen nota van uw suggesties en zullen er in de toekomst zeker aandacht aan besteden. We hopen u volgend jaar weer te zien op onze camping. :) Nog een fijne dag ! Aubane- Réceptionniste
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Jos
Uit Almere - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/09/2022 tot 10/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

4 /10
Geen privacy daardoor geconfronteerd met geluidsoverlast.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Will
Uit Maastricht - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 04/09/2022 tot 18/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Zeer vriendelijk personeel mooi zwembad,alleen niet altijd volledige informatie
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dank u voor uw vriendelijke commentaar :) Ik zal het zeker aan mijn collega's laten weten! Heb je onze whirlpool bij het zwembad al geprobeerd?) We houden rekening met uw feedback en het spijt ons voor de opening van de poort. Aarzel niet om contact op te nemen met ons noodnummer, het is ingesteld om eventuele problemen te voorkomen! Nog een fijne dag, Aubane - Receptioniste
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Rob
Uit Geleen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 05/09/2022 tot 16/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

10 /10
Super tevreden
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo Mevrouw,Dank u voor uw reactie die al het personeel zal raken! :) Wij zien u graag volgend seizoen weer terug om u nieuwe hoeken van de regio te laten ontdekken en u te laten genieten van onze diensten!Aubane-Réceptionniste
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ruud
Uit Heerlen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/08/2022 tot 01/09/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Genoten van een ontspannen week
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Nous sommes heureux d'apprendre que vous avez passé une semaine de détente au sein de notre camping familial, c'est justement ce que nous souhaitons offrir à nos vacanciers ;) Avez vous profité des merveilleuses Cascades du Sautadet après un plouf dans la rivière? Prêt pour revenir découvrir d'autres petits coins de paradis du Gard l'année prochaine ? :) Belle journée à vous ! Aubane - Réceptionniste
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Marc
Uit Beveren-waas - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/08/2022 tot 04/09/2022 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Als was in orde.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Thank you very much ! 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Vonhogen
Uit Maasbracht - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 17/08/2022 tot 31/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Wat een heerlijke plek! Gezellige, rustige camping in een prachtige omgeving.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor de geweldige feedback, De camping ligt in het hart van de bossen van Gardoise en biedt een natuurlijke en rustige omgeving, waarvan wij blij zijn dat u ervan hebt kunnen genieten! We hopen u weer te mogen verwelkomen! Nog een prettige dag, Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Bas
Uit Vorstenbosch - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/08/2022 tot 21/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Leuke nette camping! 23.00 moet het muisstil zijn , dat is wel jammer, zelfs kletsen met buren werd niet toegestaan!!!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo en dank u voor uw feedback, Wij zijn blij dat u genoten heeft van de camping en zijn faciliteiten! :) Omdat wij een familiecamping zijn, is het voor ons belangrijk dat wij iedereen rust kunnen garanderen, zowel voor de buren als voor de andere vakantiegangers. Nog een fijne dag! Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Mirthe
Uit Haarlem - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/07/2022 tot 12/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Heel leuk.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Patrick
Uit Eindhoven - 7 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/08/2022 tot 29/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Goed verzorgde camping, top lokatie aan de rivier. Vriendelijk personeel.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank ;) Tot ziens bij de Cascades! Nog een prettige dag, Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Stefanie
Uit Hoofddorp - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/08/2022 tot 21/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Super!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Merci beaucoup !! :) Belle journée, Marie - Responsable réception
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Inge
Uit Sint amandsberg - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 13/08/2022 tot 27/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
We hebben genoten van ons verblijf! Onze glamping tent met airco was top. Iedereen die er werkte was heel vriendelijk en gaf de juiste info bij vragen. Een zeer mooie, groene, verzorgde camping! Het zwembad was super! Soms wat te druk omdat het niet van de grootste is. Voor ons mocht de animatie ‘s avonds wat minder luid, we sliepen dan ook vrij dicht bij de snackbar. We houden zeer mooie herinneringen over aan ons verblijf bij jullie! Inge, Hans en Oscar
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank Inge, Hans en Oscar voor de geweldige feedback!Het is inderdaad belangrijk voor ons om u een comfortabele accommodatie aan te kunnen bieden zodat u optimaal van uw verblijf kunt genieten! We hopen jullie 3 snel weer te mogen verwelkomen voor een volgend verblijf :) Marie - Receptie manager 
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Sander
Uit Apeldoorn - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/08/2022 tot 15/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Alles was weer zeer goed verzorgt op de camping. De accommodatie stond er weer perfect bij en op de camping hadden ze weer een paar mooie verbeteringen aangebracht
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor deze geweldige feedback! :) Wij zijn blij dat u genoten heeft van onze nieuwe faciliteiten, die ontworpen zijn om u een geweldige familievakantie in de zon te bezorgen ;) We hopen je snel te zien! Nog een prettige dag, Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Tomas
Uit Hoofddorp - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/08/2022 tot 24/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Wat een fijne camping met een prima huisje! Het was allemaal schoon en netjes. Het zwembad is eenvoudig maar voldoet prima voor het maken van plezier. Het personeel werkt hard en lang en staan voor je klaar.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Merci pour votre avis. Nous sommes ravis que vous ayez apprécié notre camping et que vous ayez apprécié toute l'équipe et sa disponibilité ! Nous prenons également en compte vos suggestions, vos retours sont très importants pour nous et notre développement, Nous espérons vous accueillir à nouveau bientôt, Passez une bonne journée ! :) Marie - Responsable de la réception
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ferry
Uit Nieuwegein - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/08/2022 tot 14/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Mooie camping, zeer aardige medewerker, schitterend locatie.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor uw feedback. We hopen je snel te zien op onze familiecamping aan de voet van de Cascades ;) Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Ruben
Uit Leeuwarden - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 31/07/2022 tot 07/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Super ervaring, goed verzorgde accommodatie. Leuke animatie. Verder lekker rustig, niet lawaaiig helemaal goed
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn blij dat u dit jaar heeft kunnen genieten van de rust en moderniteit van onze nieuwe Living**** cottages! Ik zal deze feedback ook doorgeven aan het animatieteam, dat blij zal zijn van u te horen :) Een hele fijne dag gewenst en tot ziens Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Renate
Uit Huissen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 08/08/2022 tot 20/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Het huisje waarin wij verbleven zag er netjes en schoon uit. Het personeel was vriendelijk alleen is er weinig Nederlands personeel. Er is daarom ook weinig Nederlandse animatie. Er is wel genoeg animatie maar het animatie programma wordt niet altijd gevolgt. Er zijn genoeg kinderen maar in de tijd dat wij er waren, waren er weinig Nederlandse jongeren. afgezien hiervan hebben mijn kinderen (17 en 15) zich prima vermaakt met de Fransen, Belgen en de aantal Nederlanders. De rotsen achter de camping zijn leuk om vanaf te springen en het water is diep genoeg. Er hangt een leuke sfeer.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo en hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Ik zal zo vrij zijn uw suggesties en uw woorden door te geven aan de moderatoren en aan Robert, die u met veel genoegen zal lezen! Voor het hele team is het belangrijk dat u een fijne vakantie heeft op onze familiecamping, gelegen midden in de natuur. :) De rotsen bij de rivier zijn inderdaad geweldig, vooral voor sensatiezoekers! Wij hebben het geluk dat wij ondanks het zeer warme weer een voldoende hoog waterpeil hebben kunnen handhaven. Wij hopen dat u de streek snel weer zult ontdekken! Prettige dag nog.Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jeroen
Uit Didam - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/08/2022 tot 19/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooie rustige camping. Mis alleen WiFi op de plek. Supermarkt zou handig zijn.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, en dank u voor uw feedback! Wij zijn blij dat onze natuurlijke omgeving, in het hart van het bos en aan de voet van de Cascades, u beviel! De wifi is mogelijk op de site, maar het is betalend. Wij bevinden ons in een dorp met een zeer slechte netwerkkwaliteit. Daarom hebben wij de nodige stappen ondernomen om ons uit te rusten met performante toestellen, en daarom is onze wifi een betalende dienst. Als u het echter gratis wilt hebben, is het verkrijgbaar bij de snackbar. Onze kruidenierswinkel vindt u bij de receptie, samengesteld uit lokale producten! Voor meer keuze, de eerste supermarkt ligt inderdaad op 7 km afstand. We hopen je snel te mogen verwelkomen ;) Prettige dag nog. Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Raymond
Uit Born - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 03/08/2022 tot 17/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooie camping met fijn premium huisje
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Goedemorgen, meneer, We zijn blij te lezen dat u het comfort van onze PREMIUM cottages, in het hart van het bos, heeft kunnen waarderen en genieten :) Tot ziens voor een nieuwe ontdekking ;) Prettige dag nog. Marie - Receptie Manager 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Cindy
Uit Zeeland - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 03/08/2022 tot 17/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Superfijne plek! Lekker restaurant! Heerlijk zwembad met heerlijke ligbedje en prachtige rotsen en rivier!! Bar / terras had iets gezelliger mogen zijn. Wij hadden deze camping uitgezocht omdat deze ook erg leuk zou zijn voor de oudere jeugd. Dat was niet zoals verwacht… Privé-sanitair was top!!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dank u Martin voor uw feedback! We hopen dat u genoten hebt van de rotsen voor een paar geweldige sprongen, of van de rivier voor een ontspannende duik! :) Onze met matrassen uitgeruste zonnebanken bieden inderdaad een echt comfort voor een nog beter bruiningsmoment ;) Wij hopen dat u de streek snel zult ontdekken ! Prettige dag met de hele familie, Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Sander
Uit Rhoon - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 20/07/2022 tot 25/07/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooi park in een mooie omgeving. Faciliteiten waren keurig netjes en personeel was erg vriendelijk.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor deze geweldige feedback die ons erg blij maakt! Het hele team is blij u te lezen, want het is inderdaad heel belangrijk voor ons om te kunnen bijdragen aan uw verblijf en u zich thuis te laten voelen ! :) Wij hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen, Prettige dag verder, Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Fokkelien
Uit Haarlem - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 31/07/2022 tot 15/08/2022 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Nette gemoedelijke camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dank je wel. :) Inderdaad, zoals aangegeven in de e-mails, onze grond is rotsachtig... maar we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen bij de beproeving van het opzetten van de tent ! :) Prettige dag verder. Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Brecht
Uit Kortrijk - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/07/2022 tot 12/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
We zijn zeer tevreden. Mooie ruime plaatsen, super leuk zwembad, vriendelijke medewerkers. Alles zeer netjes. Tof restaurant. Als we advies mogen geven aan de hand van onze ervaring: *Speeltuin voor kinderen overdekken, VEEL te veel zon, onmogelijk op te spelen tijdens de dag *Winkeltje veel te klein, bijna niets nuttig om te kopen *Te veel en te laat lawaai van de animo. 22u max aub. *Zwembad super, maar klein *prijs kwaliteit zijn jullie heel erg duur *Sanitair bij de staanplaatsen zijn erg rommelig en laag van kwaliteit *snackbar professioneler uitbaten, en de gehele dag snacks aanbieden (nu amper af en toe gefrituurde zaken te verkrijgen, en al om 21u gesloten??? voor eten??). De mensen waren super vriendelijk, maar hadden geen ervaring in de horeca. Dit neemt niet weg dat we een goede reis hadden, en hebben genoten van ons verblijf. Zie het als tips en werkpuntjes.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hallo, en dank u voor uw uitgebreide feedback, We zijn oprecht blij dat u genoten heeft van onze camping en zijn natuurlijke omgeving, in het hart van het Gard bos, en aan de voet van de Sautadet watervallen ;) Wat de speelplaats betreft, heeft het zeer warme weer van dit jaar het gebruik van de speelplaats voor de kinderen inderdaad bemoeilijkt en dat spijt ons. De kruidenierswinkel bestaat inderdaad uit lokale producten, de eerste supermarkt ligt op 7 km. Wij zijn een familiecamping en willen het lawaai voor iedereen respecteren, maar we hebben ook veel verzoeken voor entertainment tot laat in de nacht, dus 23.00 uur lijkt een goed evenwicht te zijn. Ik wil ook graag rekening houden met uw feedback over de snackbar. Ons team doet inderdaad zijn best om aan uw bestelling te voldoen. Dank u voor al deze constructieve feedback die ons ook in staat stelt te verbeteren, Ik blijf persoonlijk beschikbaar als u meer informatie wenst, Prettige dag nog. Marie - Receptie Manager 
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Frans
Uit Alkmaar - 8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/07/2022 tot 10/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooie camping, mooie Mobil Home, op een rustige plek.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dank u voor uw feedback! :) Heb je de krekels horen zingen ;) of heb je genoten van een duik in de rivier ! Nog een fijne dag en tot ziens! Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Robert
Uit Emmen - 10 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/07/2022 tot 10/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooie kleinschalige camping, netjes en leuk animatie team. Vlakbij de rivier waarin je heerlijk kunt zwemmen. Leuke speeltuin voor kinderen. Zwembad had nog iets groter/ met glijbanen gemogen wat ons betreft.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Roland
Uit Heino - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/07/2022 tot 10/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
We hebben het erg leuk gehad, paar kleine puntjes.
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Dank je Sandra voor je feedback, Aarzel niet om mij persoonlijk te contacteren via e-mail op infos@campinglescascades.com indien u suggesties wenst te doen.  Ik blijf tot uw beschikking als het nodig is, nog een prettige dag Marie - Receptie Manager 
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Heleen
Uit Nieuwegein - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/07/2022 tot 01/08/2022 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
De camping is mooi opgeknapt!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat u onze renovaties en verbeteringen mooi vond ;) Heeft u al genoten van onze bubbelbaden of ons nieuwe snackterras? Prettige dag nog. Marie - Receptie Manager 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Jasper
Uit Spaarndam - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2022 tot 07/08/2022 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
Hele fijne schone familiaire camping
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Hartelijk dank voor uw feedback! Tot ziens ;) Nog een prettige dag, Marie - Receptie Manager
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

  • 1
  • 2
×