De diensten van camping Les Cascades

Is een degelijk dienstenaanbod op uw camping belangrijk? Uiteraard! Het Yelloh! Village Les Cascades doet er alles aan om het u tijdens uw vakantie zo makkelijk mogelijk te maken. Hebt u toeristische informatie nodig of wilt u een activiteit reserveren? Afspraak bij de receptie! Onze medewerkers zijn een en al oor! U wilt een hapje eten? Ons Italiaans restaurant heeft een tafeltje voor u vrij! Geen moeite is ons te veel om u gelukkig te zien!

  Een buitengewoon Italiaans restaurant

  Het water loopt u vast in de mond bij het lezen van wat volgt. Op de camping vindt u namelijk een Italiaanse trattoria-pizzeria. Dit restaurant biedt u een traditionele keuken aan die u meteen aan Italië doet denken. Geen wonder, want de chef en de pizzabakker zijn allebei Italianen. Ze werken met verse producten die ze rechtstreeks bij kleine producenten uit hun land betrekken. In het verzorgde interieur krijgt u diverse specialiteiten voorgeschoteld: pizza uiteraard, maar ook bruschetta, carpaccio, verse pasta, lasagne … Krijgt u er al honger van? De familiale en gezellige sfeer maken het plaatje compleet. Genieten van een zuiders smakenpalet tijdens een ontspannend etentje: het kan allemaal op camping Yelloh! Village Les Cascades!

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Bibliotheek
  Laadpaal elektrisch voertuig
  Kruidenier
  Toeristische informatie
  Wasserette
  BBQ of plancha Verhuur
  Verhuur van koelvakken
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van kluisjes
  Verhuur koelkast
  Huuraccommodaties Premium
  Waterpunt camper
  Restaurant
  Postdienst
  Snackbar / Afhaalmaaltijden
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Geldautomaat 8km
  Verhuur van fietsen 10km

  De receptie: altijd tot uw dienst!

  Wedden dat u onze receptiemedewerkers binnen de kortste keren op handen draagt? Het gepersonaliseerde en warme onthaal dat onze gasten bij de receptie te beurt valt, doet hen steevast glunderen van tevredenheid. U kunt met letterlijk al uw vragen bij de receptie terecht. U wilt de omgeving verkennen? Onze medewerkers geven u advies. U hebt zin in een activiteit met vrienden of familie? Onze medewerkers organiseren de boel. U hebt lakens, handdoeken of een babykit nodig? Onze medewerkers zorgen ervoor. U mist enkele basisproducten? Onze medewerkers helpen u uit de nood. Het maakt niet uit wat u dwarszit, bij de receptie weten ze altijd raad! Daar gaat een mens van stralen, niet?

  Dienstverlening op maat

  De camping heeft overal aan gedacht om u een zo aangenaam mogelijke vakantie te bezorgen. De berg vuil wasgoed blijft maar groeien? Loop even langs bij de wasruimte met wasmachine en droogtrommel. Heel erg handig!

  Ook op vakantie begint u de dag het best met een lekker ontbijt. Daarom kunt u bij de receptie terecht voor brood. Wel even de avond ervoor de bestelling doorgeven! Zin in een snelle hap uit het vuistje of een eenvoudige maaltijd op het terras van uw cottage? De snackbar van de camping heeft een gevarieerde kaart: broodjes, salades … En ’s avonds geniet u met vrienden of familie van een cocktail in de bar. Inderdaad, het leven wordt u hier echt makkelijk gemaakt. Heerlijk, toch?

  Openingstijden van de diensten

  • Restaurant: geopend van februari tot half oktober
  • Snackbar/bar: van 8u tot 23u in het hoogseizoen
  ×