Zwembad en waterpark in camping Les Cascades

Zon, ontspanning en waterpret zijn op de afspraak tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Cascades. En wat staat er op het programma? Een duik in het verwarmde zwembad, dolce far niente op het strand van de camping en een verkenningstocht naar de Cascades van Sautadet op slechts enkele meters van uw accommodatie: lijkt het u wel wat? 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot de rivier
  Waterspeeltuin
  Peuterbad
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  Een zwemparadijs voor de hele familie

  1, 2, 3 en hup … daar springt uw jongste spruit het verwarmde zwembad van camping Les Cascades in. Zijn eerste keer! Uw vakantie is natuurlijk een prima gelegenheid om uw oogappels te leren zwemmen. En wie durft er al kopje onder te gaan? Niet voor watjes, maar het lukt ze heus wel! De allerkleinsten plonsen in het rond in het peuterbad en hebben dolle pret. En u? Wel, u hebt keuze zat! Ga heerlijk relaxen in de bubbelbaden of kies een ligbed uit op het zonneterras: ideaal om mooi te bruinen onder de Zuid-Franse zon. Dit zwemparadijs met verscheidene niveaus is werkelijk het einde! Zo is de hele familie tevreden!

  De rivier en de watervallen op een boogscheut van de camping

  Hebt u genoten van het zwembad, dan is het tijd om het strand van de camping bij de Cèze-rivier uit te proberen. Vergeet niet om handdoeken, een bal en zwembanden mee te nemen. En uw fototoestel om enkele familiekiekjes te schieten! Hebt u zin om een klein stukje paradijs te ontdekken, loop dan het rotspaadje langs de rivier af. Zo komt u bij de Cascades van Sautadet*, een prachtig stukje natuur. En dat allemaal op loopafstand van de camping! Ongelooflijk, niet?

  *Zwemmen en duiken is ten strengste verboden bij de Cascades van Sautadet.

  ×