Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Cascades La Roque-sur-Cèze , Gard

« 5 hectare groene natuur aan de voet van de Cascades van Sautadet »

8.7 10 92 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Les Cascades

Zon, ontspanning en waterpret zijn op de afspraak tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Cascades. En wat staat er op het programma? Een duik in het verwarmde zwembad, dolce far niente op het strand van de camping en een verkenningstocht naar de Cascades van Sautadet op slechts enkele meters van uw accommodatie: lijkt het u wel wat? 

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot de rivier
Peuterbad
Verwarmd zwembad
Zonneterras

Een zwemparadijs voor de hele familie

1, 2, 3 en hup … daar springt uw jongste spruit het verwarmde zwembad van camping Les Cascades in. Zijn eerste keer! Uw vakantie is natuurlijk een prima gelegenheid om uw oogappels te leren zwemmen. En wie durft er al kopje onder te gaan? Niet voor watjes, maar het lukt ze heus wel! De allerkleinsten plonsen in het rond in het peuterbad en hebben dolle pret. Er gaat echt niets boven een zwembad! Zelf kunt u lekker relaxen op een ligstoel, terwijl de Zuid-Franse zon de laatste hand legt aan uw zomerteint. En uw wederhelft? Die is helemaal verdiept in het boek dat u bij de campingreceptie leende. Zo is de hele familie tevreden!

 

Zwemshorts zijn verboden.

De rivier en de watervallen op een boogscheut van de camping

Hebt u genoten van het zwembad, dan is het tijd om het strand van de camping bij de Cèze-rivier uit te proberen. Vergeet niet om handdoeken, een bal en zwembanden mee te nemen. En uw fototoestel om enkele familiekiekjes te schieten! Hebt u zin om een klein stukje paradijs te ontdekken, loop dan het rotspaadje langs de rivier af. Zo komt u bij de Cascades van Sautadet*, een prachtig stukje natuur. En dat allemaal op loopafstand van de camping! Ongelooflijk, niet?

 

*Zwemmen en duiken is ten strengste verboden bij de Cascades van Sautadet.

 

×