Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Les Cascades

Aan de voet van de Cascades van Sautadet biedt camping Les Cascades u een uitgebreide keuze aan sportactiviteiten in de vrije natuur. Ideaal om u uit te leven en tot rust te komen! Kinderen en tieners van 5 tot 17 jaar vermaken zich ondertussen opperbest in de kinderclubs die een heel animatieprogramma voor hen bedacht hebben.

  Onze kinderclubs

  Plezier maken in de kinderclubs, nieuwe activiteiten ontdekken, een heleboel vriendjes maken en zich uitleven op de speelweide van de camping: zo zal de vakantie van uw kroost eruitzien. Uw oogappels gaan spelen, dansen, rennen, … en heel veel lol hebben! In het Yelloh! Village Les Cascades krijgen ze een onvergetelijke vakantie. Ontdek snel wat er allemaal op het programma staat. 

  • Club Kids & Juniors:
   5-12 jaar
   Hoogseizoen

   In de Kids Juniors Club maken uw kinderen volop nieuwe vriendjes terwijl ze zich uitleven met hun favoriete activiteiten:

   • Knutselen
   • Artistieke activiteiten
   • Verkleedpartijen
   • Gezelschapsspellen
   • Circusinitiatie
   • Voorbereiding show
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Het Yelloh! Village Les Cascades heeft ook aan uw tieners gedacht. Onze animatoren verwelkomen ze graag in de Teens club.

   • Sporttoernooien
   • Teamspelen
   • Reuzengezelschapsspellen

  Openingstijden van de kinderclubs

  De Kids & Juniors-kinderclub is alleen in het hoogseizoen geopend:

  • van maandag tot vrijdag, van 10u tot 12u en van 17u tot 19u

  De Teens club is alleen in het hoogseizoen geopend:

  • van maandag tot vrijdag, ‘s ochtends en ‘s middags
  • een activiteit op bepaalde avonden in de week

  Onze activiteiten

  Dacht u aan een relaxte of een sportieve vakantie? Houdt u van wandelen of vooral van lekker eten? Wilt u niets van het lokale erfgoed missen of blijft u het liefst ter plaatse? Op camping Les Cascades vindt iedereen zijn gading! Uw vakantie wordt dus gegarandeerd een succes. Smile! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquafun
  Strandvolleybal
  Gym / stretching / aërobics / fitness
  Vissen
  Collectieve sporten
  Mountainbike / Freeride
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 5km
  Canyoning / rafting 45km
  Casino 40km
  Tennislessen 10km
  Paintball 3km
  Avonturenpark 18km
  Tochtjes te paard of met de pony 5km
  Speleologie 20km
  Via ferrata 45km
  Ruitercentrum 5km
  Golf 10km
  Bioscoopzaal 10km
  Tennisplein 10km

  Gevarieerd activiteitenaanbod ter plaatse

  Bent u sportief of houdt u meer van relaxen? Op camping Les Cascades kiest u de activiteit uit waar u zin in hebt. Wilt u de dag energiek beginnen? Op dan naar het zwembad voor een aquafunsessie. En aansluitend een partijtje voetbal of basketbal misschien? U kunt zelfs meedoen aan een toernooi van teamsporten: badminton, voetbal, basketbal, volleybal … De hele familie kan deelnemen! Na de lunch is het tijd om te relaxen. Vlij uw handdoek neer bij het zwembad of de rivier en geniet van het zonnetje. Bevalt het programma zo’n beetje?

  Activiteiten in de omgeving voor de hele familie

  Hebt u genoten van alle activiteiten op de camping, dan is het de hoogste tijd om de omgeving te verkennen. Houdt u van natuur en avontuur, dan is het touwenparcours helemaal uw ding. Mag het allemaal wat sensationeler, ga dan voor een ritje met een quad of buggy. En of u de adrenaline voelt stromen! Competitieve vakantiegangers zijn dan weer in hun element op het paintballterrein. Hoe gaat u de teams verdelen? De kinderen tegen de ouders? En dat allemaal op slechts 5 minuten van de camping! De sfeer zit er meteen in en de dagen vliegen voorbij! 

  Bezienswaardigheden in de omgeving

  De Gard heeft heel wat verrassingen voor u in petto. Zorg dat u er niets van mist! Elke week kunt u deelnemen aan een georganiseerde wandeling met vertrek op de camping. U hoeft zich alleen maar in te schrijven en er wacht u een heerlijke ontdekkingstocht. Super! Bent u een wijnliefhebber of -kenner? Aan wijndomeinen, proeverijen en bezoeken geen gebrek in deze contreien! Zoals u ziet zijn er heel wat manieren om van de Gard te genieten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? 

  Genieten van de rivier

  De camping ligt op de oever van de Cèze en dat biedt heel wat voordelen. Zelf denkt u misschien meteen aan kanotochten op de rivier. Dat kan inderdaad! Er gaat zelfs een shuttle die u vanaf de camping rechtstreeks naar de kanobasis brengt. Bent u klaar? Peddelen maar! 

  ×