Bij Les Cascades proeft u Italië op uw bord!

Chef Marco Piazzalunga stelt u voor kennis te komen maken met zijn gerechten, waarin creativiteit wordt gecombineerd met traditie en authenticiteit. Restaurant Les Cascades, met een hartelijke sfeer in terracottakleuren met mediterrane planten nodigt u uit voor een reis naar Italië.

‎ 

Net als in La Dolce Vita

Samen met een enthousiast team interpreteert chef Marco Piazzalunga op zijn eigen manier klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken. De authentieke en traditionele codes van de trans-Alpijnse gastronomie worden gerespecteerd.

Op het menu staan pizza’s, pasta, zeevruchten en nagerechten. Zelfs de bereiding van uw pizza wordt een show, omdat de oven zich in de restaurantzaal bevindt. Dat geeft u vast zin om een unieke pizza te proeven: de Occhio di Polifemo. Liefhebbers van pasta mogen de populaire tagliolini met Siciliaanse gamba’s niet missen. Puur genieten!

  Een verantwoorde, erkende keuken

  De keuken van het restaurant is niet alleen een passie maar een echte filosofie. Alle gerechten worden zelf gemaakt, met uitzonderlijke producten die beschermd worden door 'appellations’ (IGP, DOP enz.). De kok gebruikt bijvoorbeeld 100% biologisch Italiaans meel, dat ouderwets is verwerkt en met een steen is vermalen. Voor dit ‘Evolutiva’-meel wordt een mengsel van 2.000 verschillende tarwesoorten gebruikt, die allemaal op hetzelfde veld op Sicilië verbouwd worden.

  Het werk van chef-kok Piazzalunga is het resultaat van 25 jaar ervaring als uitvoerend chef-kok. Tijdens deze periode is hij de persoonlijke kok geweest van Francesco Cossiga, voormalig president van Italië.

  Een decor als een reis

  In de restaurantzaal wordt de reis gewoon voortgezet. Dat begint al met de houten tafels en de geruite tafelkleden, twee kenmerkende elementen van een tavola calda, een Italiaans eethuis. En de sfeer wordt tot in de kleinste details doorgevoerd. De kleur van het servet, de muziek, de spaghetti alla vongole die in de pan wordt opgediend, de potten waarin de nagerechten worden geserveerd ... Er is over elk detail nagedacht om u naar Italië te laten reizen.

  Als het mooi weer is, eet u heerlijk op het schaduwrijke terras. Dit vormt een verlengstuk van de zaal en versterkt de mediterrane kant ervan dankzij het omringende groen. Alsof de Middellandse Zee op u wacht voor een duik, net iets verder ...

  Informatie restaurant

  Laagseizoen

  Geopend van dinsdag tot zondag, van 12u tot 14u en van 19u tot 22u. Op maandag gesloten.

  Hoogseizoen

  Geopend van dinsdag tot zondag van 12u tot 14u en van 19u tot 22u. Op maandag gesloten.

  ×