Beoordelingen camping Les Voiles d’Anjou

Het Yelloh! Village Les Voiles d’Anjou helpt u bij uw vakantievoorbereidingen! De camping heeft alle meningen en recensies van de vakantiegasten online gezet; bijzonder handig als u uw vakantieadres te midden van de Loire-kastelen wilt kiezen. Al deze commentaren geven u nog meer informatie over de camping, het functioneren, de sfeer en het aanbod. Zo bent u ervan verzekerd dat de door u gekozen vakantie bevalt en bij u past. Bekijk hier alle meningen over de camping Les Voiles d'Anjou!

8.3 /10
491 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Brian
Uit Den haag - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/04/2024 tot 28/04/2024 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
Mooie accommodatie, aardig en behulpzaam personeel, goede sfeer op de camping en fijne faciliteiten.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Roel
Uit Hamme - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/03/2024 tot 06/04/2024 · Kampeerplaats · Met kinderen Laagseizoen

9 /10
Super vriendelijk onthaal, altijd bereid om te helpen en info te geven. Brasserie verzorgd, super hygiënisch , vriendelijke bediening Sanitair beperkt maar proper Dit park is een aanrader
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Het was een waar genoegen om jullie te verwelkomen en het enthousiasme van de kinderen te delen. Ons team wil je bedanken voor de ervaring die je hen hebt gegeven voor de opening van het seizoen! Jess
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Tom
Uit Moerzeke - 6 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/03/2024 tot 06/04/2024 · Kampeerplaats · Met kinderen Laagseizoen

10 /10
super leuke camping met een heel vriendelijke en enthousiaste eigenaar!
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Bedankt voor je feedback! Het was een waar genoegen om jullie 2 families te verwelkomen en de kinderen te plezieren op de miniboerderij. Jess
...
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Rob
Uit Oud-beijerland - 8 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 19/09/2023 tot 23/09/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

9 /10
PRACHTIGE PLEK, PRIMA SANITAIR (PRIVÉ)
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Cornelis
Uit Huissen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/09/2023 tot 10/09/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Schone camping, ruime plaats, vriendelijk personeel
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
Merci beaucoup pour votre retour. L’Equipe VDA. 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Hidde
Uit Gouda - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/07/2023 tot 29/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

6 /10
Mooie mobile home, park netjes en rustig. Zwembad wat vervallen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Walter
Uit Brasschaat - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2023 tot 23/07/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Het hoogseizoen

8 /10
propere camping,proper sanitair,altijd warm water,stil dite zijn mijn positieve ervaringen. het enige minpuntje is de info ivm maaltijdenen avondanimatie,deze zou ook vooraan bij de receptie mogen opgehangen worden. voor de rest alles prima
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Martijn
Uit Schiedam - 11 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 25/07/2023 tot 26/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

4 /10
Wat is deze camping ons tegengevallen ! Wij zijn yellow village campings gewend, maar in vergelijking met andere 4-sterren campings van jullie valt deze zwaar onder de maat. Het sanitair buiten lijkt op een tijdelijke unit, tot 18.30 geen terras geopend, geen restaurant aanwezig en de weg langs de camping is hoorbaar! Gelukkig was dit voor 1 overnachting !maar valt rauw op je dak als je van een yellow village afkomt met 4-sterren met alle luxe voorzieningen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Sandra
Uit Wolphaartsdijk - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 19/06/2023 tot 29/06/2023 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Mooie nette camping. Vriendelijke personeel, met Google Translate kom je een heel eind. Ze willen het echt naar je zin maken, dat is super. Helaas is er in het voorseizoen, laatste week van juni, niets te doen. Je kunt er zelfs geen eten krijgen. Dat is jammer. Verder vonden wij de premium plaats heel erg prettig. Het huisje voldeed aan onze verwachtingen. Minpuntje hier is een airco, die was er niet. Verzorg dan in ieder geval waaiers, het werd bizar warm. Nu was het ook behoorlijk warm, dus logisch. Maar voor ons Nederlanders is iets van verkoeling toch wel prettig. En wat ik ieder jaar mis bij de campings van Yelloh Village is een hor voor de deuren. Zo kun je lekker de deuren open laten staan zonder dat je lekgeprikt wordt door muggen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Karel
Uit Veghel - 4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 15/06/2023 tot 27/06/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

7 /10
Was een zeer rustige en gezellig camping doch de voorzieningen zijn weliswaar netjes en schoon maar niet van die kwaliteit die we van Yelloh Village gewend zijn en voor een 4 sterren staan. We hebben best genoten maar zullen naar deze camping niet teruggaan of hem aanbevelen.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

    Geen mening

  • Animaties

    Geen mening

Anita
Uit Voorst - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/05/2023 tot 26/05/2023 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Mooi huisje van alle gemakken voorzien
...
Lees het vervolg
Reactie van het dorp
We danken u voor uw feedback en nemen uw opmerkingen ter harte om onze service te verbeteren. 
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

×