Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Voiles d’Anjou Saumur, Maine-et-Loire

« Een kalme, rustige camping midden in de Anjou waar de gast centraal staat »

8 10 360 scores Recensies

De diensten van camping Les Voiles d’Anjou

Tijdens uw vakantie hoeft u zich nergens druk om te maken! Yelloh! Village Les Voiles d’Anjou heeft een breed aanbod van diensten en voorzieningen om uw verblijf zo zorgeloos en comfortabel mogelijk te maken.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Bakker
Toeristische informatie
Wasserette
Verhuur babystoelen/-bedjes
Verhuur koelkast
Waterpunt camper
Uitleendienst strijkijzers en -tafels
Conciërgedienst
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalmaaltijden
Wi-Fi

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kruidenier / Supermarkt

Alles winkels in de buurt

Op de camping zelf zijn er geen winkels, maar op slechts een paar honderd meter vindt u in het dorp alles wat u nodig hebt: supermarktje, slager, restaurants, medische voorzieningen… De camping beschikt echter wel over een verkooppunt van brood en luxe broodjes voor uw ontbijt, net als een kruidenierswinkeltje voor de meest noodzakelijke boodschappen.

<

Hier biedt de conciërgedienst service op maat, al naargelang de wensen van de gasten. Op zoek naar een verpleegster, een taxi, een baby-oppas? Alles is mogelijk! De receptiemedewerkers zullen er alles aan doen om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen en u “diensten op maat” aan te bieden, zodat uw verblijf nóg aangenamer wordt! Wenst u een wifi-verbinding? Profiteer van 30 minuten gratis per dag of kies voor ons forfait!

Een snackbar met producten uit de streek

Het is tijd voor producten uit de streek! In juli en augustus vindt u bij de snackbar van de camping niet alleen drankjes maar ook verschillende afhaalmaaltijden. Hier worden hamburgers en pizza’s bereid met lokale producten: brood van de bakker, vlees van de slager uit het dorp, meel van de molen uit de streek…

×