Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Voiles d’Anjou Saumur, Maine-et-Loire

« Een kalme, rustige camping midden in de Anjou waar de gast centraal staat »

8 10 241 scores Recensies

Het zwemparadijs van camping Les Voiles d’Anjou

Met de Loire op een steenworp van de camping en een groot verwarmd zwemparadijs met overdekt zwembad, zijn alle voorwaarden aanwezig voor optimaal waterplezier tijdens uw verblijf in Yelloh! Village Les Voiles d’Anjou.

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Jacuzzi®
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd zwembad
Overdekt zwembad
Sauna

Een overdekt en verwarmd zwembad

Wat is er nu heerlijker dan een zwembad met verwarmd water van zo’n 28 graden? Tijdens de gehele openingsperiode van de camping kunt u in het overdekte en verwarmde grote bad lekker baantjes trekken zonder u druk te maken over de buitentemperatuur of de weersverwachtingen.

Een groot verwarmd peuterbad

De kinderen kunnen in alle veiligheid in lekker verwarmd water zwemmen in het buitenbad en het grote peuterbad. De ouders kunnen vanaf hun ligbed aan de rand van het bad een oogje op hun kroost houden.

De Loire vlak bij de camping

Op slechts een paar kilometer van de camping bevindt zich het strand van Saint-Mathurin-sur-Loire. Deze natuurlijke zwemplaats met toezicht is heel geschikt voor de kinderen! U kunt ook genieten van de natuurlijke stranden aan het meer van Grézillé of het meer van Millocheau. Het water is daar bijzonder helder!

×