Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Les Voiles d’Anjou Saumur, Maine-et-Loire

« Een kalme, rustige camping midden in de Anjou waar de gast centraal staat »

8 10 238 scores Recensies

In de buurt van camping Les Voiles d’Anjou

Bijzondere ervaringen, ontdekkingen, verrassingen… Er valt tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Les Voiles d’Anjou met uw familie of uw vrienden enorm veel te beleven! Ontdek al het moois dat deze streek voor u in petto heeft.

Camping Les Voiles d’Anjou
6, rue Sainte Baudruche
49350 Rosiers-sur-Loire
FRANKRIJK
+33 (0)2 41 51 94 33
Website van de camping

GPS-Coordinaten
Breedtegraad: N 47° 21' 31''
Lengtegraad: E 0° 13' 34''
Bereken uw route


Ligging
Rosiers-sur-Loire, 1 km
Luchthaven van Angers, 33 km
Station van Rosiers-sur-Loire, 1 km
De Anjou is een historie- en cultuurrijke streek die gelegen is op het kruispunt van Bretagne, de Maine, de Touraine en de Poitou.
Maak kennis met het leven op een kasteel tijdens uw volgende campingvakantie: maak gebruik van uw campingverblijf om deze architectonische wonderen, die de kastelen van de Loire zijn, te bezoeken.
Futuroscope, een attractiepark dat is opgebouwd rond de thema's multimedia, technologie en wetenschap, laat u reizen in de toekomst!
Bekijken, doorkruisen, proeven… er zijn zoveel verschillende manieren om de wereldwijd beroemde wijngaarden van de Loirevallei te ontdekken!
Terra Botanica is een waar attractiepark over het plantenrijk! Maak een reis over de continenten en ontdek de wonderen van de natuur in dit attractiepark met 275.000 plantensoorten!
Ontdek of herontdek deze zomer het attractiepark Puy du Fou in de Vendée. Trakteer uzelf op een reis in de tijd vol spanning en spektakel!
Elk jaar weer is de dierentuin van Doué la Fontaine een van de populairste dierenparken bij de toeristen, een prima aanbeveling! U zult er onvergetelijke herinneringen aan overhouden.
Saumur is de bestemming bij uitstek geworden voor liefhebbers van weidse natuur, geschiedenis… en wijn! De in 2014 als officiële “Toeristische Bestemming” geklasseerde stad heeft voor vakantiegangers heel veel moois in petto… Tijdens uw campingvakantie in Saumur zult u versteld staan van de vele bezienswaardigheden die u in deze indrukwekkende en prachtige stad kunt ontdekken en bezoeken.
Uw vakantie doorbrengen op de camping in Angers, dat is het risico nemen verrast te worden, omvergeblazen en verleid … Om uiteindelijk volledig overdonderd te zijn! Angers is een stad aan de rand van de Loirevallei, gekneed door de Geschiedenis, waar patrimonium, gastronomie en art de vivre zich met elkaar vermengen. Geniet van uw campingverblijf in Angers en het fameuze zachte klimaat om door de historische wijken te flaneren, boordevol prachtige renaissancegebouwen en typische huizen met houten zijkanten. U kan zelfs het kasteel van Angers, dat opgetrokken werd in de XIIIde eeuw een bezoekje brengen. Deze gigantische middeleeuwse burcht is een van de best bewaarde van Frankrijk en herbergt het grootste middeleeuwse wandtapijt ter wereld.
Ga kamperen in Les Rosiers-sur-Loire dat ideaal gelegen is voor een kennismaking met de beroemde Loirevallei en haar kastelen. Kom tussen Angers en Saumur, aan de oever van de Loire, uw vakantie doorbrengen in het ideaal midden in de Anjou gelegen plaatsje Les Rosiers-sur-Loire, en ontdek de Loirevallei, de beroemde streek die de loop van de Loire volgt en die ruim 1200 kastelen herbergt.

Kelders en wijngaarden

De Loirevallei is ook een streek van gastronomie en vermaarde wijngaarden. Beroemde wijnen als de Muscadet en de Cabernet d’Anjou komen hier vandaan! Neem zeker de tijd om deze wijnen te proeven en te genieten van de beroemde “art-de-vivre” van de streek. In de buurt van de camping zijn talrijke wijnkelders te bezoeken. De wijnbouwers vertellen u graag over hun vak en laten u met plezier hun wijnen proeven!

Het troglodietendorp Rochemenier

In de Anjou komen ook veel troglodietenwoningen voor, met meer dan duizend kilometer aan gangenstelsels! U vindt er wijnkelders, gîtes, kunstenaarsateliers, een dierentuin, maar ook huizen. Op een paar kilometer van Saumur herbergt de aarde tal van dit soort verrassende woningen. Het over een gebied van 20 hectare uitgestrekte museumdorp Rochemenier geeft u een interessant inkijkje in het fascinerende leven van haar bewoners.

 

Village troglodyte de Rochemenier
14 Rue du Musée
49700 Louresse-Rochemenier

Onze partners

bravofly

Reserveer uw vlucht : bravofly

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler

Huur een wagen bij onze partner Car Trawler