Beleef de 24 uur van Le Mans tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping

Ervaar in levenden lijve de spanning van de autorace de 24 uur van Le Mans tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping. Zet uw vakantie in het teken van sport, met de familie of met uw vrienden, terwijl u in de mooiste campingdorpen verblijft!

Beleef zelf de legende van deze bijna honderd jaar oude autorace! Een bezoek aan de 24 uur van Le Mans is altijd een indrukwekkende gebeurtenis die u nooit meer zult vergeten. Reserveer nu, met de familie of met uw vrienden, uw vakantie op een Yelloh! Village camping in de buurt van het racecircuit van de 24 uur van Le Mans, in de Sarthe.

Tijdens uw verblijf op de camping kunt u op deze wijze sport met plezier combineren en profiteert u van alle eersteklas diensten die de mooiste campingdorpen u te bieden hebben: comfortabele accommodaties, de leukste activiteiten voor de hele familie, fantastische aquaparken… Wat wilt u nog meer nadat u een dagje coureurs hebt aangemoedigd op het circuit van Le Mans!

 

In 2024 vindt het autorace op 12 en 16 Juni plaats.

 

https://www.24h-lemans.com/en 

Campingdorpen Centre Val de Loire

Een verwarmd en overdekt zwemparadijs tussen de kastelen van de Loire, op 2 uur van Parijs!

Campingdorpen Pays de la Loire

Wij zijn uw Scheppers van puur Geluk om van uw vakantie op Les Voiles D'Anjou een tijd te maken voor ontspanning met het gezin en ontdekking van het erfgoed van de streek Ligérien Angevin.

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×