Beoordelingen camping Le Pré Bas

Wilt u een vakantie in de buitenlucht die bij u past? Bent u op zoek naar beoordelingen over de animaties, het restaurant of de accommodaties van het Yelloh! Village Le Pré Bas? De camping heeft aan u gedacht en heeft alle klantbeoordelingen online gezet, om u te helpen uw verblijf in de Auvergne voor te bereiden. Als het gaat om de voorbereiding van uw vakantie is er niets nuttiger dan de ervaring en mening van de andere vakantiegangers!

8.7 /10
919 scores
Meningen filteren:
Type accommodatie:

Kinderen

Arne
Uit Dalfsen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 06/08/2023 tot 20/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Fijn verblijf. Leuke camping. Mooi meer..fijn zwembad.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Maarten
Uit Amstelveen - 9 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 09/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Nette kleine camping aan een mooi meer. Wij hadden helaas geen geluk met het weer en kwamen in de regen aan begin augustus. Camping heeft geen eigen restaurant en winkel, het restaurant en de winkel zijn namelijk ook toegankelijk voor mensen buiten de camping. Beide bevinden zich aan het meer. Zwembad heeft een prachtig zonneterras. De camping heeft een leuke speeltuin. Animatie niet op Nederlandse kinderen gericht.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Sander
Uit Rhoon - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/07/2023 tot 05/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

8 /10
Mooi park op een prachtige locatie. Veel faciliteiten en activiteiten op en rond de camping. Veel privacy tussen de chalets.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Leonie
Uit Heiloo - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 09/08/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

2 /10
Het is een camping die best een mooie ligging heeft aan een meer, maar helaas ons flink heeft teleurgesteld. We hebben 4 dagen op rij geklaagd over het feit dat onze douche steeds weer koud werd. Elke dag zou hij gemaakt zijn, maar helaas.. de huisjes zijn onder de maat ingericht, met 3 wijnglazen waarvan er 1 kapot was. Zou geregeld worden, maar ook dat niet. Het is erg gericht op Fransen, dus weinig Nederlanders. Wat ons opviel zijn de vele regels. Je mag niet in het zwembad springen, geen shorts dragen, bij de binnen speeltuin (die overigens erg leuk is) mogen veel dingen niet, en het gaat allemaal dicht tussen de middag. Wij hadden ons niet gerealiseerd dat het weer er onstabiel is (15 graden in de zomer een paar dagen..) en dan is het jammer als de binnenspeeltuin ook nog eens een paar uur dicht gaat tussen de middag. Het zwembad gaat ook pas laat open, einde ochtend. De buitenspeeltuin aan het meer is wel erg leuk. Al met al viel het ons behoorlijk tegen en vinden we het zeker geen 5 sterren waard. In de omgeving is het kasteel bij Murol leuk, maar verder weinig te doen voor kleinere kids. WiFi moet je kopen maar werkt helaas ook echt slecht. De receptie verwijst je bij klachten naar een Franse aanbieder van de WiFi.. Bij check out moet je vooraf een tijdslot reserveren want ze komen je accommodatie controleren.. nog nooit zoiets meegemaakt bij andere Yelloh! Campings. Al met al een grote teleurstelling.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

    Geen mening

  • Diensten

  • Animaties

Jeroen
Uit Kruisland - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/08/2023 tot 10/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Nette camping en sanitair. Slechte wifi en te kleine plaats voor onze caravan.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Arjan
Uit Broek op langedijk - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 22/07/2023 tot 05/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

7 /10
Leuk voor een keer maar wat ons betreft geen vijf sterren waard.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Sandra
Uit Schoten - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 16/07/2023 tot 02/08/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
We hebben een heel gezellige tijd gehad op jullie camping. Veel te zien in de omgeving, veel plezier gehad op de camping zelf! Leuk sportterrein en fijn zwembad om even af te koelen!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Stefanie
Uit Kampenhout - 3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/07/2023 tot 16/07/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Het hoogseizoen

10 /10
We hebben een heel leuke vakantie achter de rug bij Yellohvillage Le Pré Bas in Chambon-sur-Lac. De Auvergne regio is heel mooi en vanop de camping heb je dan ook een mooi zicht over deze regio. De camping is niet te groot en druk maar net heel gezellig en alles is vlakbij. Het zwembad is niet zo groot, maar groot genoeg voor het aantal gasten. Het meer dat vlak aan de camping ligt is ook een meerwaarde, tijdens het weekend is het hier wel drukker door dagjestoeristen of lokale bewoners. De pumptrack, touwenparcours en trampolines en de alpacas zijn ook een meerwaarde. Kortom een fijne vakantie gehad daar in een mooie regio!
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

James
Uit Rijen - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 29/06/2023 tot 06/07/2023 · Huuraccommodatie · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Mooie camping, schone accomodaties en complimenten voor het vriendelijke personeel.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Peter
Uit Hasselt - Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 01/07/2023 tot 08/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Het hoogseizoen

9 /10
Mooi faciliteiten, mooi sanitair, leuke activiteiten. Prachtige streek.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Manuel
Uit Edegem - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/06/2023 tot 01/07/2023 · Kampeerplaats · Met kinderen Laagseizoen

8 /10
Goed georganiseerde camping. Wij hadden een driesterrenplaats met onze gezinstent. We vonden de plaatsen ruim genoeg, maar veel overschot was er niet. Alle plaatsen zijn door hoge hagen gescheiden. Goed voor de privacy en om de wind tegen te houden, maar misschien ook jammer dat je dan niets ziet van de prachtige omgeving. Wij vroegen en kregen een lommerrijke plaats. Alle wegen zijn verhard en in juni waren de grasveldjes van de plaatsen nog groen. Geen modderpoel dus aan de tent of aan de sanitaire blokjes. Douchen gebeurt in één centrale blok bij de ingang. Geen probleem, aangezien de camping niet reuzegroot is. Zachte achtergrondmuziek, waarin de jaren 60 en 70 ruim vertegenwoordigd zijn, moet bij de wc's verhinderen dat je het concert van de andere toiletbezoekers al te erg hoort. Als je, zoals wij, naast de buitenhaag van de camping staat, krijg je wel veel lawaai van het buitenterrein, dat soms tot één uur 's nachts kan aanhouden. Voordeel van onze plaats was dan weer dat je dan vlakbij het hekje-met-code staat, dat toegang geeft tot het grasveld langs het water. De tijdsduur tentingang tot teen-in-het-water is ongeveer zes minuten. Doe daar nog drie minuten bij, en je staat voor de deur van het Spar-supermarktje, waar je brood, croissants, chocoladebroodjes en elementaire kookboodschappen kan doen. Naast de Spar is een koffie- en ijsbar. iets verderop is dan het zandstrandje. Om te eten zijn er een resem pizzeria- en snackrestaurants langs de, euh, laat ons het een flaneerdijkje noemen. Wandelen in de omgeving is al zonder auto mogelijk. Neem je de wagen, dan kun je binnen het uur verschillende startplaatsen bereiken voor wandelingen met spectaculaire uitzichten, zonder dat je daarvoor een bergklimmer moet zijn. Het zwembad hebben we niet gebruikt.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
  • Zwembad

    Geen mening

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

    Geen mening

Wim
Uit Uden - 2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 27/05/2023 tot 29/05/2023 · Kampeerplaats · Zonder kinderen Laagseizoen

8 /10
Genoten van de ontvangst, de locatie, de servicegerichtheid
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

Cindy
Uit Eindhoven - 9 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 28/04/2023 tot 05/05/2023 · Huuraccommodatie · Met kinderen Laagseizoen

8 /10
Mooie camping, niet te groot. Camping is prachtig gelegen aan het meer. Voor de kinderen veel vertier op en om de camping. Veel leuke plaatsen te bezoeken rondom de camping. Vriendelijk personeel bij de receptie.
...
Lees het vervolg
Lees het vervolg

Bezitter van de klantenkaart

Gepubliceerd op
  • Zwembad

  • Accommodatie

  • Landschapsarchitectuur

  • Diensten

  • Animaties

×