Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Pré Bas

Camping Le Pré Bas ligt te midden van weidse natuurlandschappen met meren en vulkanen: aan zuivere lucht geen gebrek dus! De hele familie is er in zijn nopjes met het accropark, het Pumptrackcircuit en de multisportterreinen. In de kinderclubs hebben 5- tot 12-jarigen samen met hun nieuwe vrienden de tijd van hun leven tijdens de kook- of muziekworkshops of terwijl ze verhalen lezen of knutselen.

  Onze kinderclubs

  Kinderen hebben niets te klagen tijdens uw verblijf op camping Le Pré Bas. In onze animatieclubs worden voor elke leeftijdsgroep aangepaste activiteiten georganiseerd!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Het hele seizoen

   Kampeervakanties zijn ook gemaakt voor de kinderen! De Kids Club is een mooie gelegenheid om talloze activiteiten voor het eerst of opnieuw te ontdekken!

   • muziekworkshops
   • kookworkshops
   • knutselworkshops
   • quiz
   • verhalen
   • kleien
   • spellen in de buitenlucht
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Het hele seizoen

   Dankzij de Junior Club beleven uw kinderen een onvergetelijke vakantie! Er is een speciaal animatieteam dat er alles aan doet om hen een fantastisch verblijf te bezorgen!

   • knutselworkshops
   • ludieke en artistieke activiteiten
   • schilderen
   • collages
   • shows en defilés voorbereiden in het hoogseizoen
   • spellen in de buitenlucht
   • make-up

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn het hele jaar geopend :

  • Laagseizoen: 2u/dag, 5 dagen/7

  • Hoogseizoen: van 9u tot 12u en van 14u tot 17u 

  Onze activiteiten

  Ontdek welke sporten en activiteiten onze regio allemaal te bieden heeft tijdens uw vakantie op camping Le Pré Bas. Of u nu een actieve of ontspannende vakantie wilt, u kunt zelf uw dagprogramma bepalen. Er is zelfs een Family Center om het de allerkleinsten naar de zin te maken! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Aquabike
  Aquagym
  Strandvolleybal
  Avonturenpark
  Speelzaal
  Collectieve sporten
  Pingpongtafels
  Trampolines
  Mountainbike / Freeride
  Pumptrack
  Gewichten- / fitnesszaal
  Voetbalveld
  Petanquebaan
  Volleybalveld
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Kanovaren kajakken 30km
  Casino 8km
  Windsurflessen 16km
  Zeillessen 16km
  Escape game in de openlucht 500m
  Paragliding 36km
  Vissen 100m
  Waterfiets 100m
  Tochtjes te paard of met de pony 100m
  Ski 18km
  Via ferrata 20km
  Vliegen met een luchtballon 100m
  Ruitercentrum 3km
  Minigolf 100m
  Klimmuur of -ruimte 16km
  Tennisplein 3km

  ‘La plaine des Vergnes’, een paradijs voor families

  7.000 m² terrein gewijd aan spel- en animatieactiviteiten: dat is meer dan u durfde te dromen, niet? Camping Le Pré Bas kreeg het voor mekaar! Op naar ‘La plaine des Vergnes’, tussen het meer van Chambon en de camping, exclusief voorbehouden voor de campinggasten! Wat mag u verwachten? Een 75 meter lang Pumptrack-circuit, een basketbalveld van 3x3, een voetbal- en handbalveld en een petanquebaan. En dat is nog niet alles! U vindt hier ook een beveiligd acrropark – exclusief voor u – met opeenvolgende platforms, hangbruggen, een hooggelegen hut, een glijbaan, een trampoline … U krijgt niet de kans om u te vervelen!

  Een camping in het hart van een uitzonderlijk natuurgebied

  Verrassend, fascinerend, intrigerend en altijd fantastisch: de natuur van de Auvergne zal u bekoren tijdens uw vakantie op camping Le Pré Bas. Wandel langs het meer, strek u uit op het strand of adem de pure vulkaanlucht in langs de wandelpaden tijdens uw verkenning van de streek.

  Video Kinderclubs en activiteiten

  Animatie in het groen

  Camping Le Pré Bas heeft een hart voor de natuur en beschikt over heel wat milieuvriendelijke voorzieningen. Wat dacht u van een ecologische joert ‘made in France’? Met zijn 100 m² biedt hij plaats voor tal van animatieactiviteiten: fitness, yoga, kinderclubs … Maak ook kennis met de 4 kleine alpaca’s in een weide die specifiek met het oog op hun welzijn aangelegd werd in samenwerking met dierenpark ‘Parc Animalier d'Auvergne’. Groot en klein is dol op de dieren! Hebben we u overtuigd om uw vakantie in het groen door te brengen?

  Het Family Center

  Het ‘Family Center’ is gelegen op het terrein van de camping en is een waar paradijs voor de kinderen! Met zijn ballenzwembaden, zijn glijbanen, zijn doolhof en zijn ludieke waterpark, beleeft u er schitterende momenten. Daarenboven is het gratis voor de kinderen die op de camping verblijven!

  ×