Vlakbij camping Le Pré Bas

Een vakantie in Yelloh! Village Le Pré Bas is synoniem met natuur, buitenlucht en verandering van omgeving. Beleef een echte natuurvakantie met vulkanen, meren en ontelbare wandelpaden! 

Camping Le Pré Bas

Lac Chambon – plage Chambon

63790 Chambon-sur-Lac

FRANKRIJK

Ligging

Murol, 2 km
Luchthaven van Clermont-Ferrand (Aulnat), 45 km
Station van Clermont-Ferrand, 38 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 45° 34' 26'' Lengtegraad: E 2° 54' 53''

Toeristische plaatsen

Steden

  Wandelingen

  Met ruim 600 km wandelpaden rondom de camping heeft u keus genoeg voor een mooie tocht door het glooiende vulkaanlandschap. Met een gekwalificeerde gids, een door de camping uitgeleende GPS, een bij de receptie gehuurde kinderwagen of gewoon omdat u zin hebt om de Auvergne te verkennen en te ontdekken: onze streek heeft voor elk type wandelaar wat te bieden. Of u nu een paar uurtjes op pad gaat of een hele dag: deze wandelingen zullen u zeker bevallen!

  Meer informatie over de regio Auvergne : www.auvergne-sancy.nl

  Prehistorische vindplaats Jonas in Saint-Pierre Colamine

  Intrigerend, mysterieus, verbazingwekkend en fascinerend: woorden schieten tekort om de prehistorische vindplaats Jonas te omschrijven. Hier hebben mens en natuur samengewerkt om een prehistorisch architecturaal hoogstandje te bouwen, in het binnenste van een grot van vulkanisch gesteente.  Woningen, gangen, trappen en zelfs een kasteel en een kapel zijn hier te ontdekken op verschillende verdiepingen. Voor een onvergetelijk bezoek!

  Site troglodyte de Jonas
  Jonas
  63610 Saint-Pierre-Colamine
  www.grottedejonas.fr

  ×