Zwembad en waterpark in camping Le Pré Bas

Tijd voor een zwemvakantie op camping Le Pré Bas! Met een groot natuurmeer, een overdekt en verwarmd aquapark met schuifdak en waterglijbanen geniet iedereen van waterpret! Zelfs de allerkleinsten ontbreekt het aan niets. Speciaal voor hen is er een ludiek aquapark.

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het meer
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Massagebanken met Bubbels
  Balneotherapiezwembad
  Hamam
  Peuterbad
  Overdekt Peuterbad
  Zwembad
  Verwarmd zwembad
  Overdekt zwembad
  Sauna
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een overdekt en verwarmd aquapark

  Kom ongeacht de weersomstandigheden genieten van waterplezier in het aquapark van camping Le Pré Bas. Met het overdekte en verwarmde bad met schuifdak, het peuterbad en de waterglijbanen komen jong en oud helemaal aan hun trekken. U kunt zelfs heerlijk genieten van een zonnebad dankzij de ligstoelen en parasols die opgesteld staan rond de verschillende baden.

  Informatie glijbaan/glijbanen: 20 meter lang, 4.1 meter hoog. Minimumleeftijd: 8 jaar.

   

  Ons "Splashpad"

  Wij hebben gedacht aan al diegenen die houden van waterpret en waterspelletjes, maar dit in alle veiligheid wensen te doen! In het “Family Center”, en met een oppervlakte van meer dan 350 m² bevindt zich ons Splashpad, waar uw kinderen zich kunnen vermaken met een vijftiental verschillende spelletjes: met o.a. waterstralen, watervallen,… Dit alles, uiteraard, zonder de aanwezigheid van enig bad, voor nog meer veiligheid!

  Video zwemparadijs

  Het balneobad

  Volwassenen gaan beslist genieten van deze oase van ontspanning. Profiteer van het grote bad met bubbelbad, de ontspannende banken en het tegenstroomsysteem! Dit balneobad bezorgt u heerlijke momenten van ontspanning waarnaar u al zolang hebt uitgekeken.

  Het meer van Chambon

  Een van de vele vulkanische meren van de streek, het meer van Chambon, draagt het Franse ecolabel ‘Pavillon Bleu’ en is een geweldige locatie voor allerlei activiteiten. Het ondiepe water en het mooi aangelegde strand maken het perfect om te baden en te zwemmen, terwijl het pad langs de oevers u toelaat om in minder dan een uur eromheen te wandelen terwijl u de wonderen van de lokale natuur ontdekt.

  ×