Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Le Pré Bas Murol , Puy de Dôme

« Een unieke natuuromgeving tussen meren en vulkanen, met directe toegang tot het meer van Chambon »

8.6 10 1004 scores Recensies

Speciale aanbiedingen camping Le Pré Bas

 • Flexy!-aanbieding

  Plan uw vakantie met een gerust hart bij Yelloh! Village dankzij de Flexy!-aanbieding!

  Twijfelt u voor het reserveren van uw volgende campingvakantie bij Yelloh! Village? Dat begrijpen wij best. Om u te helpen in deze onzekere periode en ervoor te zorgen dat u uw familievakantie in alle rust kunt organiseren, hebben wij Flexy! bedacht. Flexy! geeft u de mogelijkheid om uw verblijf nu al te reserveren en het kosteloos te annuleren, tot 7 dagen voor aankomst.

   

  Uw vakantie bij Yelloh! Village zonder verplichting reserveren? Ja, dat kan!

  Speciale aanbieding waarop voorwaarden van toepassing zijn. Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van de aanbieding.

 • Wellness en catering pakket Le Pré Bas

  Camping Le Pré Bas heeft speciale aanbiedingen voor uitjes van een paar dagen naar de Auvergne, met z’n tweetjes. Ontdek ze snel!

  Camping Le Pré Bas heeft aan u gedacht en biedt u een uitje met z’n tweeën, te midden van de vulkanen in de Auvergne, met een aanbieding waarin alles is inbegrepen: accommodatie, avondeten, ontbijt en wellness-sessies, om goed voor uzelf te zorgen… U kunt in eersteklas accommodaties verblijven, gebruikmaken van de restaurantdienst voor het avondeten en het ontbijt, en zo vaak als u maar wilt naar het wellnesscentrum van de camping gaan, met een hamam, jacuzzi, sauna en schoonheidsbehandelingen. Daar zegt u natuurlijk geen nee tegen!

   

  Ontdek onze 2 formules*!

   

  * Aanbieding geldig voor cottage 4p 2kmrs , vanaf de opening tot en met 1 juli en vanaf 4 september tot aan de sluiting, Hemelvaart en Pinksteren uitgesloten.

  - 2 dagen 1 nacht voor 2 volwassenen met accommodatie, avondeten, ontbijt en onbeperkte wellness
  - 3 dagen 2 nachten voor 2 volwassenen met accommodatie, avondeten, ontbijt en onbeperkte wellness

×