Camping La Plage: in de buurt

Het Yelloh! Vilage La Plage heeft een buitengewone ligging, in het hart van een baai die zich uitstrekt naar twee vissershavens. Aan de kant van de zee leiden wandelpaden door de duinen naar Le Guilvinec, een dorp met een vissershaven; of als u naar het westen loopt, naar Kérity en Saint-Pierre, met hun pittoreske, levendige haventjes. Aan de kant van het vasteland kunt u al fietsend over de fietspaden op een veilige manier de omgeving ontdekken.  

Camping La Plage

241 Hent Maner Ar Steir

29760 Penmarc'h

FRANKRIJK

Ligging

Bénodet, 104 km
Luchthaven van Brest, 25 km
Station van Quimper, 31 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 47° 48' 10'' Lengtegraad: W 4° 18' 45''

Evenementen

Toeristische plaatsen

Steden

  De Pointe de la Torche

  Ontdek op enkele minuten van de camping een geklasseerde natuurlijke site, de Pointe de la Torche, die wereldwijd bekend staat omwille van zijn hoge golven. Het is naast een populaire surflocatie ook het paradijs voor wandelaars; in april doorkruisen de talrijke wandelpaden immense tulpenvelden rondom deze site en bieden een prachtig kleurenpalet. De Pointe de La Torche ligt aan het begin van de baai van Audierne, die zich uitstrekt over kilometers lange stranden en beschermde natuurgebieden.

  De stranden

  Ontdek de mooiste stranden van de zuidelijke Finistère:  het strand van Steir (op 50 m en met directe toegang tot de camping), Pors Carn tussen het punt van Saint Guénolé en het punt van la Torche, het strand van Lesconil… maar ook de ongerepte duinlandschappen aan de beschermde baai van Audierne, … Vergeet alle dagelijkse beslommeringen en geniet van de talrijke watersporten met de hele familie.

  Cultuur en gastronomie met elkaar delen

  Fest noz, festivals, zoals dat van de Vieilles Charrues en Festival du Bout du Monde, tentoonstellingen en evenementen volgen elkaar het hele jaar door op. Op gastronomisch gebied nodigt Bretagne u uit om de vis en schaaldieren en de regionale specialiteiten in alle eenvoud te proeven.

  ×