camping Mas Sant Josep: in de buurt

Ga tijdens uw vakantie op camping Mas Sant Josep ook eens de bezienswaardigheden verkennen waar Catalonië zijn roem aan heeft te danken! Ontdek iets meer van deze Spaanse regio met zijn mooie stranden en kreken langs de Costa Brava, het Dalí-museum in Figueres en de beroemde stad Barcelona.  

Camping Mas Sant Josep

Carretera Santa Cristina a Platja d'Aro, Km 2

17246 Santa Cristina d'Aro

SPANJE

Ligging

Santa Cristina d'Aro, 3 km
Luchthaven van Gerona, 30 km
Station van Gerona, 35 km

GPS-Coordinaten

Breedtegraad: N 41° 48' 40'' Lengtegraad: E 3° 1' 5''

Evenementen

Steden

  De Catalaanse Pyreneeën

  Zeker niet vergeten. Ga je de bergen in, dan vind je prachtige natuurparken die zeker in de smaak zullen vallan van de wandelaars, kleine valleien waar de Garonne ontspringt, skistations en een beschermde natuur.

  Het Magische huis

  Op 1 km van het campingdorp staat het beroemde Magische huis. Het werd ontworpen door de bekendste Catalaanse magiër: "Xevi". Het record ‘geblinddoekt rijden' staat trouwens nog steeds op zijn naam!

  Tijdens het bezoek krijg je een overzicht van de geschiedenis van de magie. Je ziet er foto's, schilderijen, tarotkaarten, boeken, mystieke objecten, enz.

  Le Grand Musée de la Magie La Casa Màgica 
  Av. Església, 1
  17246 Santa Cristina d’Aro (El Baix Empordà)

  De Dolmen van "la cova d'en daina"

  Op 2 km van de camping kan je een kijkje gaan nemen bij de beroemde Dolmen van "la cova d'en daina". Men schat dat hij gebouwd werd tussen 2700 en 2200 voor Christus. Een uniek bezoek aan één van de best bewaarde historische sites.

  Dolmen de la Grotte du daim (Cova d'en Daina)
  17246 Santa Cristina d’Aro (El Baix Empordà)

  ×