De Berlengas-archipel

Ontdek tijdens een vakantie aan de westkust van Portugal de Berlengas-archipel: een prachtig stukje natuur. Open zee, uitzonderlijke oceaanbodem en fijnzandstranden staan u hier te wachten.

 

Focus op de Berlengas-archipel

 

De Berlengas-eilanden, een klein stukje land voor de kust van Peniche, bestaan uit drie kleine eilandjes. Berlenga Grande is het grootste en het enige toegankelijke eiland, een klein paradijsje voor liefhebbers van luieren en ontdekkingen in de natuur. U bereikt het eiland met de boot die elk uur tussen de kust en het eiland vaart, vanuit Peniche. Na een reis van dertig minuten komt u eindelijk aan in een ongelooflijke omgeving, zowel wat betreft haar schoonheid als haar ecosysteem.

 

Op het programma?

 

Hier vindt iedereen wel iets van zijn gading. Ontdekking van de verschillende grotten van het eiland, te voet of duikend, wandeling of luieren op het strand van Carreiro de Mosteiro.

Ter afsluiting van uw dag op het eiland bezoekt u het fort van Berlengas, aan de Atlantische oceaan en met een panoramisch uitzicht over het eiland en de oceaan.

×