Camping Kasteel van Taureau in Bretagne

Een mini-Fort Boyard pal in de schitterende baai van Morlaix. Bestorm het Kasteel van Taureau en ontrafel de mysteries van dit Bretoense pareltje!

Campingvakantie Kasteel van Taureau

Tijdens uw vakantie in Finistère is een bezoek aan het Kasteel van Taureau een absolute must. U geniet er meteen ook van een subliem uitzicht van 360 graden op de baai van Morlaix! Scheep in in Carantec of Plougasnou en bereid u voor op een uitzonderlijke culturele en toeristische ervaring. Ontdek dit emblematische monument in een van de mooiste baaien van Bretagne. Dit historische erfgoedpareltje zal uw hele familie in verrukking brengen.

 

Camping Kasteel van Taureau

Het kasteel is in de 16e eeuw gebouwd door de inwoners van Morlaix om de aanvallen van Engelse zeerovers af te slaan. Twee eeuwen later is het gerestaureerd door bouwmeester Vauban. Een ophaalbrug, kanonnen, een kapel, looppaden, kazematten … In dit stenen schip is de geschiedenis nog springlevend! Nu eens bolwerk of gevangenis, dan weer vakantieoord of uitvalsbasis voor watersportactiviteiten … Ontdek de zeven levens van het enige zeefort van Bretagne!

 

 

www.chateaudutaureau.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×