Camping Natuurpark van Montgrí

Tussen L’Escala en L’Estartit ligt het natuurpark van Montgri, een paradijselijk stukje Costa Brava voor liefhebbers van ongerepte natuur! Trektochten maken, duiken, klimmen, zwemmen … Het kan allemaal!

Campingvakantie Natuurpark van Montgrí

Hier vindt u de mediterrane natuur nog in ongerepte staat. Het natuurpark laat u kennismaken met drie heel verschillende landschappen: de Medes-eilanden, de moerassen van de Baix Ter en het kalksteenmassief van Montgrí. Samen bieden ze u haast eindeloze mogelijkheden om te wandelen en op verkenning te gaan.

Wandelaars en trekkers zijn in hun nopjes met het uitgebreide aanbod aan routes, maar het natuurpark van Montgrí is ook een paradijs voor duikers. De zeebodem rond de Medes-eilanden staat bekend om zijn rijke fauna en flora. U kunt er gaan snorkelen of een duikinitiatie volgen.

Maar er zijn nog meer manieren om van de Middellandse Zee te genieten. Een kajak is ideaal om de ongerepte kreekjes van de Medes-eilanden te verkennen en een verfrissende duik in het water te nemen van op de kleine strandjes.

Bent u wat avontuurlijker aangelegd, dan kunt u zich aan een klim-initiatie wagen: professionals helpen u op weg zodat u het verbluffende panorama van op de kliffen bij de zee kunt bewonderen.

 

Camping Natuurpark van Montgrí

Laat de eeuwenoude natuur tot u spreken. Neem de tijd om te luisteren naar het ruisen van de wind in de bomen en het gebulder van de golven die op de rotsen te pletter slaan. Geniet intens van deze momenten waarop u helemaal één lijkt te worden met de natuur. De diversiteit van het landschap – wilde moerassen, lieflijke kreekjes en rotsmassieven – weet u ongetwijfeld te bekoren.

Tijdens uw verblijf in het Natuurpark van Montgrí kunt u al uw beslommeringen even vergeten. Hier komt de wilde en fascinerende mediterrane natuur op de eerste plaats. Misschien ziet u zelfs zeevogels of mediterrane vissen! 

 

Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter
Passeig del Port, s/n - Espigó de Llevant 
17258 L'Estartit (Torroella de Montgrí) (El Baix Empordà)

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×