Vertrek voor een glampingvakantie naar Andalusië

Zet voor uw volgende vakantie koers naar het zuiden van Spanje en kies voor glamping in Andalusië, de streek waar de zon altijd schijnt en waar de blauwe lucht en de Middellandse Zee naadloos in elkaar over te lijken gaan…

Andalusië, een regio met oneindig veel zon en prachtig licht, is ook een streek waar verschillende mediterrane beschavingen hun sporen hebben achtergelaten, met een indrukwekkend erfgoed als resultaat…
Als u tijdens uw glampingvakantie in Andalusië een bezoek brengt aan steden als Córdoba, Sevilla of Malaga, dan kunt u Romeinse ruïnes, Arabische paleizen, barokkerken en middeleeuwse stadscentra bewonderen. Een bezoek aan Andalusië betekent een ware reis in de tijd!

 

In Andalusië vindt u tevens talrijke natuurparken: het is de Spaanse regio die het grootste aantal van dit soort parken telt. Dennenbossen, berglandschappen met witte dorpjes, schitterende rotsformaties…Er valt tijdens uw glampingvakantie in Andalusië voor iedereen iets te beleven, van kleine wandelingen tot grote tochten met de familie.

U kunt er uiteraard ook terecht op de mooiste stranden! Atlantische Oceaan of Middellandse Zee? Costa de la Luz of Costa Tropical? Er is keus te over als u wilt genieten van zwemplezier, watersporten of lekker nietsdoen, alvorens terug te keren naar uw heerlijk luxe accommodatie. U zult zeker vallen voor de charme van glamping! 

0 camping gevonden

×