Kies voor glamping in de Auvergne

Welkom in de Auvergne, een streek vol weidse landschappen waar natuur en tradities een fraai geheel vormen en u een fantastische glampingvakantie kunt beleven. Tijd voor comfort en authenticiteit in het land van de vulkanen!

Haal diep adem: u bent in de Auvergne, in het land van oude vulkanen en weidse natuur! In deze bij uitstek ideale streek voor liefhebbers van wandelen, natuur en ontdekkingen, kunt u uw longen vullen met frisse lucht en weer volop nieuwe energie opdoen.

Glamping is de perfecte manier om optimaal te genieten van al het moois dat de Auvergne te bieden heeft: u verblijft in ultracomfortabele accommodaties terwijl u profiteert van alle geneugten van een luxe camping. Diensten, animaties, aquapark, winkels… Er is van uw eerste tot uw laatste dag echt aan alles gedacht! U zult deze vakantie beslist geweldig vinden!

 

Tijdens deze glampingvakantie in de Auvergne komt iedereen aan zijn trekken: u kunt rondslenteren in sfeervolle bergdorpjes en middeleeuwse steden, uzelf verwennen in de kuuroorden die de streek rijk is of heerlijk wandelen in de schitterende groene landschappen van het Centraal Massief en tussen de voor de streek zo kenmerkende vulkanen. Tijdens uw glampingvakantie in de Auvergne zult u beslist vallen voor de charme van deze streek! 

1 camping gevonden

campings Auvergne

×